ANNONS

V e l p o t t a !

/

18F98B68-D97C-4B7E-B7C4-8F3016BBC49E
..

Halloj!!

Morgonen, förmiddagen, och lunchen sprang ifrån mig denna onsdag. Har jag inte förberett saker och ting kvällen innan, ni vet packa ryggsäckar, hänga fram morgondagens kläder, med mera blir det aningen stressigt på mornarna om man bara ligger och drar sig liiiite längre än man borde i sängvärmen vilket jag gjorde i morse. Varför är det alltid som skönast att ligga i sängen när man ska gå upp? Sen har jag varit i väg på ett litet uppdrag, men nu är jag hemma igen och kl har passerat 14, och dags för bloggen att matas med info

Följetongen med att lägga in nytt köksgolv, så att vi kan slippa knäskura golvet framöver fortsätter. Hade en hantverkare här igår som kollade på befintligt golv (som ska ligga kvar, är golvvärme under klinkern) och vad man kan göra. Det mesta går såklart, en del typer av golv kommer gå lättare att lägga än annat, men inget är omöjligt! Så det är bara för oss att ta det slutgiltiga beslutet med vad det ska bli för golv här. Tänkt fiskben som jag nämnt förut, men börjar alltmer luta åt ett rustikt plankgolv i gammalstil, typ furu..

.

husligheter-kok-1-1F0A6492

Foto: www.husligheter.se

Så himla fint tycker jag men hur tåligt egentligen? Nån som har liknande furugolv..?

f00beda8caec1eb81d19cf8e599c9b8adfghjklölkjhgfdsa

Foto: Hemnet

Men ja fiskbensparkett är ju alltid fiskben, klassiskt och väldigt vackert. Japp det är ett svårt val, visst det är kul samtidigt, men svårt som sagt.. vill ju inte ångra sig…

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

31
62

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00