Fredagsfin!

8FDB6A4A-309A-4F27-A34F-B7874EC2F46F

 

Todiloo,

Idag känner jag mig lite extra fredagsfin i mönstrad blus Är inte jättemycket för just en massa mönster på mig själv egentligen, (fint på andra dock) Men plötsligt händer det att nått lite mer ”vågat” åker på (för att vara jag), särskilt när det är fredag och allt då får man poppa till det lite extra

Japp helgen stundar, och denna vecka blev lite sönderhackad i o m att jag hade Maximilian hemma dom två första dagarna. Arbetsveckan blev kortare och mindre effektiv än vanligt, men vad gör de, fick ju hänga lite extra med min stora pojke istället mer värt än allt jobb i världen!

.

1F15035A-CBFF-4F38-8D6D-32D97A70E996

Inte mycket planerat denna helg! Skönt om ni frågar mig, då det har varit två helger på raken nu som varit fullproppade. Så ser extra mycket framemot hemmamys med familjen dessa två kommande dagar. Kanske premiär-elda i öppna spisen, och ja ladda batterierna helt enkelt. Barnen har önskat Tacos till fredagsmyset senare idag, med guacamole. Det är det ”nya” just nu, ett jäkla tjat om det hela tiden

Trevlig helg allesammans, och ta hand om er!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Emma skriver:

    Supersnygg Anna! Elegant!

  2. Frida skriver:

    Hej, önskar dig en trevlig helg! Var kommer den fina blusen i från?

  3. Jennie skriver:

    Du är en riktig modell Anna. Så snygg och vacker.

  4. Finaste Anna. Du skapar så mycket inspiration med dina bilder och texter. Stooora kramar frånmig i Olofsbo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..