Härliga höst

Hur vacker är inte hösten när den ser ut så här?

Gårdagens morgonpromenad med honom där

Han & jag

.

Tjingeling,

Det har varit extra mysigt att ha Maximilian hemma några dagar, även om det såklart inte är roligt när barnen inte mår bra, men bara att få hänga han och jag tillsammans, i lugn och ro, det är fint det! Han har piggat på sig igen, och idag är han tillbaka i skolan, och jag går här och tänker på, och saknar vår morgonpromenad vi hade igår. Vi passade på att få sol på näsorna och frisk luft i lungorna, underbart!

Det var en så vacker höstmorgon, och det slog mig när vi traskade runt att det ändå är en fin liten stad vi bor i. Inte precis överallt, men på många ställen. Det är en typisk småstad, men ändå trivs vi bra, och ångrar inte att vi lämnade huvudstaden. Vi har den 40 min bort med tåget, så det går snabbt och enkelt att ta sig dit om man vill ha lite storstadspuls mellan varven.

.

Jag har snöat in på färgnyanser som Maximilian har på sig (nmnt det förut tror jag…) både på kläder och i hemmet just nu.

Förresten, tack för alla fina ”flugtips”. Vi verkar ju inte vara ensamma om att ha en invasion av bananflugor i hemmet just nu. Men vitvinsvinäger och en droppe diskmedel testade jag, och det var en riktig hit, och även dammsugaren verkar funka fint mot dom små flygfäna.

Nu ska jag ta tag i jobb som jag skulle gjort dom två senaste dagarna.

Vi hörs snart igen!