Gårdagens

51F93957-D194-49BE-8F5A-6703FDEF58B8

Här står jag i min gamla trenchcoat men med ny sjal. Den finns här för er som eventuellt undrar det!

2019-09-26 084

vet 

Halloj,

Har förstått det som att vissa av er blir lite smått glada av att se mig på bloggen mellan varven   Tänkte därför börja denna fredag med att bjuda er på en gårdagens då jag traskade omkring med rosa blus med högre krage och kände mig lite extra fin. Jag är förtjust i just lite högre kragar på plagg, både på tröjor, blusar och kappor. Tycker det ser stiligt ut på nått vis, men maken min hade nog önskat mer urringat på frun, men jag trivs bättre så här lite tillknäppt

Byxorna som ni hittar här är ta mig tusan bland det skönaste jag haft på mig i byxväg. Dom är i sammet, sååå mjuka och dessutom med resår i midjan. Nästan lite som ett par byxor för små barn. Jäkligt svåra att fota dock, men tro mig som är sååå fina!!

..

2019-09-26 081

Perfekt höstbyxa och på denna bild är även nyansen på blusen så som den ser ut i verkligheten. På bilderna under denna har det blivit något lite underligt ljus tyvärr.

A1AD0F62-690E-4037-9B37-A52C1A55298C

Blusen som finns här passar både till vardag, och festligare tillfällen

2019-09-26 068

Studiedag i skolorna i denna kommun idag, så barnen är lediga och hemma. Vi tog en mini-sovmorgon (vem vill sova bort sin lediga dag liksom!?) och strax ska vi äta frukost. Lovat att vi ska till Yoump i eftermiddag, ångrar redan det löftet, haha! Men vad gör man inte, och bra att dom får röra på sig ordentligt, bara ingen bryter nått ben i kroppen så får jag väl vara nöjd..

Ha en härlig fredag och start på helgen, på återseende och tack för att ni klickar er in här!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Camilla skriver:

  Fin som alltid ❤
  Kram ❤

 2. Sandra skriver:

  Trevlig helg nu fina Anna <3

 3. Haha inte ska du väll ångra ert besök på Yoump redan innan barnen (& du) kommer ha jättekul.

 4. God förmiddag,
  ”Jag trivs bättre så här lite tillknäppt” -ha, ha, du är så rolig! ;D Men maken torde väl glädjas åt att den snygga blusen faktiskt var lite transparent istället! 🙂
  Ja, hela outfiten var jättefin!
  Trevlig helg!
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..