Besök på väg

F452B05A-FC12-49AD-8F98-6E9E788B9FA2
2019-09-28 001
.

.

Godmorgon!

Jag har inte köpt en endaste liten blomma, eller blombukett inför en helg på jag vet inte hur länge nu, i alla fall är det långt före att sommaren gjorde intåg. Men igår efter besöket på Yoump i grannstaden Västerås (det var riktigt lyckat och kul by the way) blev det ett inköp med bland annat en Snitthortensia, Astilbe och lite strån. Blev riktigt fint tycker jag här på soffbordet.

Lördag, ledigt för hela familjen och idag kommer svärmor/barnens farmor till oss med tåget efter lunch och ska stanna hos oss framtill på tisdag. Ska bli mysigt, det var länge sedan hon var här och hälsade på oss nu. Ska efter frukosten förbereda en mustigt höstgryta till kvällens middag, mums med ett glas rödvin!

.

2019-09-27 033

Vasen blommorna står i från ByOn måste förövrigt vara en av höstens snyggaste vaser Kan inte annat n att tycka om alla ”bubblorna”, Vasen finns även i svart, lika snygg den.

2019-09-27 015

.

Vad hittar ni på idag?

Nu ska Julie och jag plocka fram frukost, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 

 1. Cissi skriver:

  Ditt hem är så himla fint Men vad är det för märke på de fina ljusstakarna i silver på bordet och var har du köpt dem?

  Kram

 2. Evelina skriver:

  Vilket fint bord! Var är det ifrån? Är det köpt nyligen? 🙂

 3. D skriver:

  Åh var kommer mattan och den fluffiga puffen från? 😀

 4. Tessan skriver:

  Hälsa farmor från oss och ha mysiga dagar.. Hos oss blir det firande av William ikväll, just nu sitter jag i en kall tennishall.. haha Puss vännen..

 5. Emelie skriver:

  Måste säga att du verkligen lyckats med det här rummet, så mysigt och fina färger Vasen är jättesnygg, åkte direkt upp på min önskelista när jag såg den hos dig för ett tag sedan (trots att jag redan har problem att förvara alla vaser jag samlat på mig. Plus att all typ av keramik tydligen är min last i livet, skulle behöva bo dubbelt så stort )

  Mysigt att ha svärmor/farmor på besök ❤
  Här i Norrköping är det Kulturnatten idag/kväll, alla museum håller öppet till sent och det är en massa aktiviteter över hela stan, så det blir en vända och kolla in det, och säkert smita in nånstans och äta nått gott också, brukar va mysigt och mycket folk ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..