Höstmys!

2060B0D0-1413-4FF5-8835-14C5C667935B
4603B59D-1F45-4A39-8760-F35D96DF8662
.

Tjingeling,

Hur mår ni? Haft en bra helg?

Själv sitter jag här för femtioelfte gången denna söndag och försöker knåpa ihop ett inlägg, men nått har varit (är) fel i WordPress så jag kan inte ladda upp bilder, och alla manövrar jag gör dagligen här inne går plötsligt sååå segt och detta har nu resulterat i att jag blivit på rätt dåligt humör…

Finns få vardagliga saker som kan trigga igång mitt dåliga humör som teknisk som strular och då framförallt när det kommer till bloggen då jag själv står helt maktlös att fixa datastrul (inte för att jag skulle ha kunnat fixa det även om bloggen varit min, men ändå )

Men nu hoppas jag detta ska fungera…

.

2019-09-28 008

Men igår kom alltså min svärmor hit till oss, och vi åt middag tillsammans på kvällskvisten. Knäppte bilderna strax innan vi skulle sätta oss och äta! Det är bra mysigt med tända ljus, en god gryta och rödvin, riktigt höstmys

Nej allt detta strulande har gjort att jag nu lägger ner för dagen och håller tummarna att inlägget nu publiceras som det ska annars exploderar jag… På återseende imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Sandra skriver:

  God morgon måndag Anna,
  Kikar bara in för att berömma det fantastiskt fina gamla bordet.
  Så tjusigt!
  Hoppas ni får en fin vecka!
  Kram Sandra

 2. Carkn skriver:

  Vad fint de blev med dom vita stolarna till de mörka träbordet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..