Välkommen oktober

2019-09-30 060
2019-09-30 055

.

Tjingeling,

Alarmet på mobilen skränade igång 30 minuter tidigare än vanligt denna första oktober  Svärmor fyller år idag, grattis!! Så vi ska väcka henne med lite kaffe på sängen och en liten present om en stund. Mest bara för skoj skull, vi brukar inte fira oss vuxna egentligen, men nu när hon är här hos på sin födelsedag måste vi ju bara fira lite ändå kände vi. Därför jag klivit upp tidigare och sitter jag här i beckmörker och skriver dagens första inlägg.

Prick kl 08 ska Julie och jag vara på BVC för en 5-årskontroll av den lilla donnan. Får vi se om hon får ett ok stämplat i rumpan innan hos skrivs ut för gott hos BVC. Tänk snart har jag inget litet barn längre, sjukt fort det går!

.

2019-09-30 053

Ännu ett månadsskifte är här, och oktober är ju en ren och skär höstmånad, och på hösten äter man äppelpaj, det är sedan gammalt! Och denna paj som Julie och farmor gjorde igår och som vi smaskade i oss på eftermiddagen vet jag inte vilken paj med äpple i ordningen jag satt i mig denna höst, men gott är det!

Nej nu ska jag sminka mig, och sedan väcka gänget här så vi kan smyga ner till svärmor/farmor och sjunga för henne ☕️.

Ha en bra riktigt bra tisdag, vi hörs!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Det är så härligt att läsa din blogg blir alltid på gott humör , sällan en massa köp i. Så mysigt att få bli uppvaktad av barnbarn och svärdotter på sin födelsedag. Njut av dagen och tack än en gång

  2. God morgon!
    Har inte suttit vid datorn (på fritiden) sen i fredags, så nu läser jag ifatt mig. GRATTIS till din svärmor och GRATTIS i efterskott till Julie! 😀
    Apropå paj, så har vi gjort en del sådana här också, men tyvärr inte på egna äpplen då. Brukar göra många små och frysa ner, så är det lätt att ta fram när man vill (blir som tvåportionspaj i de formar jag gör). 🙂
    Massor kramar!
    Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..