Höstligt ute & i sminkväg

.

Tjingeling,

Höst i luften på allvar nu här i Uppland, och det börjar med andra ord bli hög tid att komplettera höstgarderoben och leta fram skinnhandskarna samt alla mysiga halsdukar, sjalar och mössor för nu dröjer det inte länge tills kylan smyger sig på ordentligt.

På hösten är det inte bara garderoben som inventeras utan jag brukar även bli sugen på att komplettera med nytt och fräscht i sminkväg. Som här nytt nagellack i en mörkare kulör (köpt på Taxfree när vi åkte till Mallorca). Jag gillar denna nyans (haft det förut) men mina små flickor tycker det är lite smått konstigt med brunt på naglarna (som bajs som femåringen bara inte kan låta bli att säga stup i kvarten just nu ) men jag gillar att variera lite och inte bara ha röda naglar eller neutrala/ljusrosa hela tiden.

.

Även testat en ny (för mig) mascara från Yves Rocher, ”Volume Elixir” Jag kör annars oftast med min absoluta favorit ”Defencils” från Lancomé, men hade denna mascara i sminkskåpet (fick den i förra årets adventskalender) och tänkte jag kör på den och testar tills jag får möjlighet att köpa min favorit igen!

Hade inga höga förväntningar, men jag är faktisk lite imponerad, den slår inte min favorit, det gör den inte, men den fördelar fransarna väldigt fint, ger volym och faller inte av under dagen som vissa mascaror kan göra så att man ser ut som en panda fram på eftermiddagarna, haha!

.

Det är kul med smink. Jag behöver inte gå med en ”krigsmålning” varje dag, men jag går heller inte helt utan smink. Känner mig fräschare med mineral-foundation, mascara och rouge, mer behövs inte på vardagarna, men utan känner jag mig väldigt naken

Sminkar ni er, eller går ni helt neutrala?.