Kära bulle

2019-10-03 011
2019-10-03 017

 

Godmorgon,

Att det är fredag (tjohej!!) och kanelbullens dag, denna den 4 oktober har säkert inte undgått någon. ”Tjatet” om kanelbullen började redan under gårdagen tyckte jag. Men strunt samma, 365 dagar går onekligen fort. För det känns absolut inte som det gått ett år sedan man uppmärksammade den där goa bullen sist. Går tiden fortare nu än förr? Jag börjar banne mig tro att det är så

Men ja det finns ju numera en dag för allt möjligt att ”fira”, men just kanelbullen som ju är ett av mina favoritbakverk, vill jag gärna uppmärksamma lite extra (läs egentligen är det bara en ren och skär ursäkt för att få trycka i sig en bulle eller två bara så där, haha!) så jag bakade en liten sats med bullar under gårdagen till denna fredag. Barnen ska få varsin bulle nu till frukost är tanken, men säg inget om jag ångrar mig

.

2019-10-03 021

Det allra godaste man kan dricka till nygräddade kanelbullar är mjölk, punkt!

2019-10-03 013

Fredag, och här laddar vi inför ett 5-års kalas imorgon för Julie, och hennes kompis Lilly! Flickorna har slagit ihop sina kalas så har vi bjudit alla flickorna i deras föreslogs grupp. Så vi har en väldigt peppad flicka här hemma inför morgondagens festligheter

Nu är det hög tid att väcka upp dom som fortfarande inte vaknat, och så ta tag i denna fredag. På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Helen skriver:

  Hej Anna,
  Såg ett inlägg från 2017 att din vackra bänkskiva är en Technistone. Nu 2år senare är du fortfarande nöjd? Vi håller på att renovera köket och jag hittar väldigt lite recessioner om den tillverkaren. Den såg fortfarande fin ut i ditt inlägg med bullarna✊
  Hälsningar Helen

 2. E skriver:

  Att slå ihop kalas är ju toppen! Det gjorde jag oxå när det begav sig. Ngn aktivitet och så alla i klassen så ingen orättvisa uppstår det är finemang det

 3. Hanna skriver:

  Här blev det nybakta kanelbullar från affären!Gott med det efter skolan tyckte sonen!Förstås med ett glas iskall mjölk!Trevlig helg!Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..