Sköna söndag

l..

Tjingeling,

Har ni haft en mysig helg hittills? Lördagen passerade som i ett kick tycker jag, men söndagar är inte fy skam dom heller. Den dagen på veckan med allra minst måsten i denna familj, därför kan man inte annat än att gilla veckans sista dag Är ju gräsänka framtill ikväll, och när barnen hade lagt sig igår blev det en fryspizza för min del som jag toppade med både parmesan, pesto och basilika.

Slår såklart inte egengjord pizza från grunden eller en köpt riktigt pizza, men blir ändå helt ok Brukar när det är extrapris köpa pizza Margherita och ha liggande i frysen, ni vet den pizzavarianten med bara ost, så kan man när tiden tryter ta fram och bara toppa pizzan med det man vill ha på, och hyst in i ugnen.

...

Förresten var precis tvungen att googla på gräsänka så himla konstigt ord för att vara tillfälligt ensam och nu har jag lärt mig att det kommer från det lågtyska graswed(e)we som betyder förförd och övergiven flicka från början men ja nu betyder det ju som sagt  att vara tillfälligt ensam. Japp nu vet vi detta!

Vad ska ni hitta på denna söndag?