Evighetsgöra

.

Tjingeling,

Undra hur många timmar av ens liv man tillbringar i tvättstugan.. ? Sånt jäkla evighetsgöra.. Men man kanske inte vill veta egentligen när jag tänker närmare på det, haha! Hos oss tvättar vi för det mesta på helgen. Man matar och tömmer maskinerna, hänger, och torkar ena dagen (lördag) viker och stryker söndag.. Att kalla det ett evighetsgöra är nästan i underkant..

Ändå försöker jag verkligen att inte tvätta i onödan, vi slänger inte kläder per automatik i tvättkorgen efter en användning. Strumpor, underkläder och T-shirtar åker direkt ner i tvätten, men om den stickade tröjan eller byxorna inte är smutsiga är det ju fullkomligt onödigt och ett resursslöseri att köra dessa i en timme eller mer i tvättmaskin ”bara för att”. Men det blir ju ändå en massa tvätt med fem i familjen!

Hur ofta tvättar ni?

.

På tal om något annat, detta med lysrör, så sjukt fult Men vad sjutton ska man ha här nere istället? Vi har så lågt till tak här i tvättstugan så kan inte ha spottar och lampor som hänger ner minst lilla ens.. därför lysrören överlever månad efter månad..

Finns det något annat.. Tips någon?