Tillbaka riktigt energifylld

.

God kväll!

Hur mår ni? Jag lebver fast det varit tyst som i graven här inne dom senaste dagarna. Men jag har haft det huuuur mysigt som helst med mamma här på besök. Nu har hon åkt hemåt igen, men det va tur att hon hade planerat redan innan hon kom hit att stanna tills i eftermiddags, för jag var inte redo att skiljas åt i går söndag, några dagar går alldeles för fort Det är det allra sämsta med att bo långt ifrån varandra, att jag och mamma inte enkelt bara kan ses lite kort när vi känner för det, men å andra sidan blir det alltid riktig kvalitetstid när vi väl ses.

Men verkligen jättehärliga dagar har vi haft som sagt, och barnen älskar ju såklart att ha mormor på besök dom också, så mycket uppmärksamhet har dom fått mellan varven. Julie har även varit hemma med oss idag för extra mys med mormor innan hon åkte med tåget hem till morfar igen (han har varit borta på fiskeresa annars hade han vart med här också såklart)

I lördags gick vi en riktig drömpromenad, i riktigt fint höstväder såsom jag hade hoppats på! Det är från den promenaden alla dessa bilder är tagna! Vilka färger naturen bjuder på just nu, sååå vansinnigt vackert när vädret är fint!

Hoppas att denna måndag börjat bra för er alla! Nu är det dags att ta tag i sovrutinerna med kidsen! Vi hörs snart igen, lovar att det inte kommer vara lika tyst som det varit här inne dom senaste dagarna!!

Ha en skön kväll, på återseende imorgon igen!