ANNONS

Byt plats & möblera om!

/

2019-09-09 029

2019-09-16 006

Foto: Picasa

.

Godmorgon,

Här har ni mitt lilla kontor som det ser ut i dessa dagar. Det är här jag sitter och skriver för mig själv, och till er som läser här inne på bloggen. Hade ett samarbete med Ikea i september med detta vitrinskåp som skulle fotograferas, och marknadsföras och idag ska dom komma och hämta tillbaka det, bhuuu! Det är det tråkigaste med dessa jobb när produkterna ska tillbaka igen till företagen, särskilt när man verkligen trivdes tillsammans, men ja man kan ju alltid köpa sina egna möbler om man vill ha dom

Men här ska faktiskt mitt gamla vitrinskåp från Asplund, som idag står i matsalen stå när detta skåp väl är bortforslat har jag tänkt. Trivdes så med att ha ett vitrinskåp här inne nu när jag testat, men jag behöver inget nytt, så jag flyttar bara skåpet jag redan har hit!

Det är ett av dom bästa (och mest miljövänliga) tipsen för förnyelse i ett hem, att byta plats på det man redan har Det har jag sagt förut, många gånger vid detta laget, men det tål att påminnas om igen!

.

2019-09-09 018

Gör ni så också? Skapar nya användningsområden i hemmet med redan befintliga prylar/möbler?

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och se till att barnen kommer iväg till skolan! Ha en fin torsdag, jag är tyvärr en dag före i skallen så trodde det var fredag, men jag hade fel  

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

10
190

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00