M u s i k a l d a g s

308EFBD1-D3FE-48A8-9581-130D9502FD17

.

Tjingeling!

Lördag, ledigt och jag ska hoppa på tåget här framöver och ta mig in till huvudstaden och möta upp ett gäng barndomsvänner. Vi ska nämligen bo på hotell och gå på musikalen ”Häxorna i Eastwick” med Peter Jöback i huvudrollen ikväll Ska bli så himla kul!

Någon som varit och sett musikalen?

Vi ska även hinna med att strosa på stan är tanken, umgås, och äta middag innan föreställningen! Ser framemot denna lördag med vänner, även att få börja morgondagen med en förhoppningsvis smarrig hotellfrukost! Bästa med att bo på hotell är ju just frukosten; plocka det man vill äta, sitta i lugn och ro och sedan slippa plocka undan, det är man ju inte bortskämd med annars 😛

.

JOBACKSHOW

Vad ska ni göra i helgen?

Kanske är det någon av er som ska gå på samma föreställning ikväll?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. T skriver:

  Jag såg den för ett par veckor sen. Peter var proffsig som tusan och även vissa andra. Däremot tycker jag att sexskämten var lite många och över gränsen ibland, minns inte att det var så i filmen…

 2. Emelie skriver:

  Jag såg den förra helgen. Tyckte den var jättebra, Peter framförallt förstås, men även övriga ensemblen. Låtarna var väl kanske inget jag fastnade för, men jag älskar musikal och teater, blir ju så levande jämfört med en film, tyckte det var en cool och klary sevärd föreställning.
  Hoppas ni får en toppenhelg med trevligt sällskap och smarrig frukost imorgon

 3. Angela skriver:

  Vad härligt det låter, älskar musikaler. I mellandagarna ska jag och barnen som är 13 och 15 gå på Malmö Opera och se Skönheten och odjuret, kanske passar vi på att övernatta på hotell vi med om vi får någon som ställer upp som hund- och kattvakt.

 4. Åh såå kul. Jag ska dit och se den nästa lördag. Synd att vi inte skulle se den samma dag, då kunde vi ju sagt hej till varandra.

  Hoppas du har en underbar dag och kväll.

  Kram Fia

 5. Hanna skriver:

  Lovely!Ha en trevlig dag!Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..