Julies Medelhavspasta

2019-10-25 102
C95A8A26-16E1-48DB-B6ED-0FF600481706
2019-10-25 105

.

Godmorgon bloggen,

Vips va det morgon, denna natt gick extra snabbt eftersom jag hade jättesvårt att somna igår! Eller rättare sagt; somnade gjorde jag, slumrade till och från framför tv:n halva kvällen men när jag väl släkte och la mig ordentligt för natten då va det lögn att få John Blund att komma.. Jaja vi har ju höstlov så det får väl vara är ok att vara lite trött i lockarna idag då.

Visade en pastarätt på Instagram häromdagen som Julie och jag lagade i söndags och har fått flera önskemål om att jag delar med mig av receptet på denna vegetariska sås med lite smak av Medelhavet!  Snabbt och enkelt att laga (går på under 30 minuter) och gott är det! .

Så varsågoda här nedan kommer receptet.

.

2019-10-25 101

Foto: Picasa

.

Julies Medelhavspasta

.

Ingredienser – 4 pers

1 zucchini (i tunna skivor)
1 liten gul lök
Olivolja
300 g pasta
3 vitlöksklyftor (krossade)
400 g konserverade körsbärstomater
2 tsk balsamvinäger
några droppar tabasco
Ett gäng oliver
2 paket minimozzarella (à 150 g/st)
1 dl färsk basilika

.Gör så här: Fräs hackad lök och zucchinin i olivolja några minuter på låg värme, vänd skivorna när det behövs. Koka samtidigt pastan! Tillsätt vitlöken, tomater, balsamvinäger, tabasco och oliver i pannan, låt puttra i några minuter tillsammans med löken och zucchinin. Låt pastan rinna av, och vänd ner i tomatsåsen. Tillsätt mozzarella. Eller som vi hade riven parmesanost istället för mozzarella! Servera med färsk basilika.

Smaklig måltid

__________________

På återseende bästa följare, och tack för ni ”gillar”

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Tess skriver:

    Ser jättegott ut, och vilken duktig kock du har

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..