Tänk om han inte hade blivit just han!

2019-10-29 095rtyui
23D6A098-BC81-4448-9164-58B32C321823

Foto: Picasa

11DE8ED8-8229-491F-82A4-3C8EA51BC866

Foto: Picasa

.

Tjingeling,

Det är inte så ofta denna kille hamnar på bild i bloggen numera, han har fullt upp med annat! Men här fick jag lov att knäppa några bilder Men han va nog knappt medveten om mig för han var djupt försjunken i appen TIkTok med hörlurar på

Tänk alldeles snart fyller han 9 år, min förstfödde! Det är fortfarande så att när jag hämtar och lämnar honom på skolan får jag alltid både pussar och kramar som det naturligaste i världen. Så glad så länge han inte tycker det är skämmigt inför klasskompisarna. Men det kunde blivit så att Maximilian aldrig hade blivit till. Jag var nämligen gravid före honom, men fick ett missfall den 5 februari 2010 (exakt 3 år senare den 5 feb 2013 föddes Celine) men redan månaden efter missfallet blev jag gravid igen med just denna lilla pojke. Tur i oturen helt enkelt att det blev som det blev, kan inte tänka mig livet utan honom ♥

4033EB7B-2516-43C2-B192-A32B19F1A8B9

Foto: Picasa

.

Egentligen är det ju väldigt, väldigt vanlig med missfall! Mitt skedde i vecka 8, och det är ju särskilt vanligt just i början av graviditeten, men man pratar ju inte om det mellan varandra direkt. Jag orkade inte då, och ja sen kom det ju tre barn nästan på löpande band (jag fick ju 3 barn på 3 år och 10 mån) så missfallet är inget jag tänkt så mycket på efter..

.

19055C96-0C14-43F2-B029-9F19F6C1FE92

Foto: Picasa

 

I vilket fall, nu 9 år senare sitter han här och chillar i soffan som barnen säger Chinos från HacketLondon och den klassiska fina Lyle Scott tröjan som jag bara älskar kommer från Emelies butik!

2019-10-29 026

.

Nu är det frukost. Vi har fortfarande inte karvat pumpan som står på trappan, men nu ska det ske så fort frukosten är avklarad det är ju den officiella Halloweendagen imorgon torsdag

Ta hand om er så hörs vi snart igen!!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Mia skriver:

  Vet inte varifrån det kommer att vi inte pratar om missfall?
  Känner inte igen mig i detta.Vi testade IVF 1gång,tyckte det var enkel resa det funkade inte.
  Med facit i hand man ska inte fibbla med naturen,går det inte får man acceptera.

 2. Vad fint skrivet. Du är så fin Anna, känner dig ju så klart inte men är säker på att du är en riktigt fin mamma till dina barn. Det är en fröjd att läsa dina ord varje dag! Tack för att du finns!
  Kram
  Louise i Vellinge

 3. Sandra skriver:

  Jag kämpar också på med ivf, men hittills har det bara blivit missfall (3 st i år). Jag har en son sen tidigare så det känns ok för mig om det inte blir fler barn men jag skulle så gärna vilja att han fick ett syskon och att min man fick uppleva känslan av ett ”eget” barn. Men livet är livet.

 4. Tänk att han har blivit så stor!
  Och tänk att jag följt dig i 9 år. Din son var nyfödd bebis och ni bodde i Sjöstaden när jag hittade din blogg.

 5. Helena skriver:

  Jag hade också ett missfall innan jag fick mitt första barn och det var ju jättejobbigt och ledsamt då men precis som du har jag sedan alltid tänkt att det var ändå tur för annars hade jag ju inte fått han som blev min förstfödde. 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..