Perfekt tajmat

2019-10-31 022
2019-10-31 016
2019-10-31 018

.

Halloj!

Påfyllt va det här med ett gäng produkter från Biotherm. Jag är väl i ärlighetens namn inte så trogen ett märke när det kommer till skönhetsprodukter. Jag alternerar ofta mellan olika märken, men jag återkommer ofta till Biotherms produkter som jag tycker är snälla mot huden och passar mig. Deras deo är jättebra och likaså body Lotionen. Jag är dock inte så förtjust i Bodylotionen som doftar apelsin (den orange flaskan), tycker inte det luktar gott helt enkelt, men denna neutrala funkar finfint för mitt luktsinne.

Fick setet av maken sist han kom hem från en jobbresa till Boston. Kan säga att presenten kom i perfekt tid då både min gamla deo och hudlotion sjunger på sista versen, så nu slapp jag uppdatera i det!

.

2019-10-31 009

Höstlovet rusar på här, torsdag redan och idag är det äntligen (tycker barnen) Halloween så håller på att förbereda en läskig Halloweenlunch. Vad sägs om bland annat avhuggna fingrar, möglig grön monstermjölk, spökpotatis och så lite bajs till efterrätt

Ska ni ”fira” halloween idag?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 1. Cecilia skriver:

  Den deon kör jag oftast på, doftar gott men inte för mycket 🙂
  Firade Halloween förra helgen då vi var i LA. Där kan de verkligen fira den högtiden, Sverige är inte riktigt där än 😉 Men en pumpa har i alla fall barnen gjort att ha utanför ytterdörren.
  Låter som en riktigt mys-lunch 😉
  Kram och trevlig helg!

 2. Outi skriver:

  Jag är väldigt förtjust i Biotherms bodylotion, både den som luktar citron och den orange Men apelsin? Jag tycker den doftar persika
  Den lunchen låter ju väldigt spännande

 3. Hanna skriver:

  Lagar spökmaränger till sonens Halloweenfest i skolan imorgon!Ha en trevlig kväll!

 4. Anna W skriver:

  Älskar skönhetsprodukter!!:)
  Till ansikte använder jag uteslutande Excuviance, för det använder de på salongen jag går och gör ansiktiktsbehandling. Till kroppen Rituals, för min man köpte nån produkt för ett par år sedan när jag var extreeeeemt torr i huden, och simsalabim så var jag inte det längre! Så nu sviker jag aldrig min Cherry Blossom och rice Milk från Rituals 🙂

  Middagen… eeeee, hoppas det smakade 😉
  Kram Anna

 5. God eftermiddag,
  Han kan det där; J! 🙂 (Minns många gånger genom åren du berättat att han kommit hem med precis det du behövde just då. 🙂 )
  Själv prövade jag olika märken i olika perioder förr, men har äntligen hittat hem via hudterapeut. Det behövs väldigt aktiva produkter för mig. Nackdelen är att man måste köpa det på salong (inte så bra när det tar panikslut, så man måste ha lite framförhållning) och det är inte direkt billigt. Men det är iallafall det som gett godast resultat.
  Det du beskrev lät som en läskigt kul middag -ta en bild sen, vetja! 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..