Farsdagstips!

chiliklaus

.

Tjingeling igen,

På söndag är det ju fars dag. Därför tänkte jag passa på att tipsa om några roliga, smarta och klassiska presenter som passar perfekt till far! Och ni kan vara lugna, länkarna är inga affiliate-länkar, så jag tjänar alltså inga pengar på att ni klickar på dom, om det nu var någon som blev ”rädd” att jag skulle tjäna en hacka på inlägget utan att märka upp det

__________________________

Stickad tröja H&MHur mysig ser inte denna stickade tröja ut?
Trådlös stektermometer Kitchen Lab En smart stektermometer som håller koll på maten. Kopplas till telefonen via en app.
Halsduk DressmannEn halsduk, perfekt present inför vintern
Klocka Daniel WellingtonInte bara praktiskt med klocka utan det r ju även en väldigt snygg accessoar att ha på armen.
En bokVälj en genre som passar din pappa.
Förkläde i skinn Kitchen TimeSnyggt och praktiskt till den kockande-pappan
Hudvårdset Cliniquemed allt som behövs för att ta hand om hyn.
Adventskalender No BrandsFörgyll din pappas alla decemberdagar fram till julafton med en adventskalender
Handkräm Bert´s BeeKallare klimat betyder torrare hud. En handkräm är därför en smart Fars Dag-present.
Salta mustascher LagerhausGillar din pappa lakrits då är dessa mustaschformade godisar med lakritssmak lite roliga. 
Mugg ”Världens Bästa pappa” – Perfekt för kaffe/te på jobbet.
Mössa GantEn mössa inför vintersäsongen är en smart present!
Kängor Sneaky SteveVarför inte ge ett par ursnygga kängor?!

________________________

Brukar ni fira eran pappa med presenter?

Jag brukar ringa min egna far och prata en stund, så jag brukar inte ge presenter till varken mamma eller pappa. Vi bor ju tyvärr så långt ifrån varandra så svårt att ses på en fars dags fika bara sådär på söndagseftermiddagen. Men jag vet att ett telefonsamtal är minst lika uppskattat om inte mer än att få en pryl! Men jag brukar alltid se till så pappan i denna familj får en liten present från barnen ♥ Den är redan fixad, men lite rädd att den inte hinner komma i tid dock, man vet ju aldrig med postgången..

Ha nu en fortsatt fin eftermiddag, så hörs vi imorgon igen!

.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Lotta skriver:

  Vi ger vår pappa Unicefs gåvobevis för farsdag-paketet. Detta paket innehåller varma filtar, poliovaccin, vätskeersättning och vattenreningstabletter. Min pappa blir alltid så himla glad och rörd över just denna gåva så det har blivit vår traditionella farsdags-gåva. Ett litet tips för de som vill ge något, men inte nödvändigtvis en sak till sin egen pappa. Kram

 2. Helena skriver:

  Tack för en fin och mysig blogg <3

  Och tack för superbra presenttips! Nu blev det ingen farsdag-present men väl en födelsedagspresent till min man 🙂

 3. Emelie skriver:

  Jag brukar inte heller köpa nått till fars dag, utan som du säger, ett telefonsamtal är minst lika uppskattat. Jag bor också långt från min pappa och i år har dessutom han och hans fru dragit på en halvårslång semester i Spanien för att fira pensionen så den där fars dags-fikan blev verkligen omöjlig just i år

 4. God eftermiddag!
  Faktum är att mina föräldrar tyckte det där var oviktigt och fånigt när jag växte upp, så vi har aldrig firat det. (Bortsett från nån grej man fått göra i förskolan/skolan, som man så klart överlämnade.) Av den anledningen betyder inte dessa dagar något för mig och jag håller inte ens reda på när de är. ;P Vi firade födelsedagar istället (i den omfattning som det berörda födelsedagsbarnet ville ha det). Dessutom kan man ju också överraska familjemedlem med en gåva, telesamtal, brev eller annan överraskning när mottagaren minst anar det. 🙂 När det inte förväntas blir det ju extra roligt! 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..