Sent inlägg

9C8D5430-7D1B-4DE7-BD07-8FCE8BCADE63

.

God kväll i stugorna,

Förkylt barn, inställt möte och gräsänka, det är några av statusarna på denna onsdag. Hade planerat att jag skulle hinna mycket mer än jag verkligen hann med tyvärr! Fastnade i ett projekt som inte skulle tagit sån tid egentligen, men jag blev inte nöjd med min egna insats, så gjorde om det flertalet gånger vilket tog alldeles för lång tid. Surt sa räven, men jag tycker man ska vara petig med vad man lämnar ifrån sig. Jag vill inte göra något halvdant, då mår jag inte bra vill kunna stå för det man gör!

På tal om projekt, snart drar äntligen projektet byta köksgolv igång, Lär väl bli bra bökigt i några dagar när vi inte har något fungerande kök.. Tips vad man kan göra för att underlätta? Kanske finns nått fiffigt tips?! Får väl dra med micron till övervåningen eller nått och köra micromat morgon, middag och kväll, haha!

Ha en mysig kväll, nu ska jag sjunka ner och titta på Hela Sverige Bakar

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Sandra skriver:

  Så fin tavla, var är den köpt?

 2. Hej
  Mina föräldrar gjorde om sitt kök och deras räddning blev att ta med micron till övervåningen, diska i tvättstugan och att mamma tidigare lagat och packat massa matlådor i frysen som va lätta att ta upp och bara värma i micron.

 3. Louise skriver:

  Men hallådär blåbär vilken snygg skänk med rotting?! Jeez! Kände genast ett måste-ha-begär. Var kommer den från? Lycka till med golvbytet, kommer bli toppen. Ser fram emot resultatbilder sen 🙂

 4. God morgon!
  Såhär hade jag gjort: Jag gissar att ni flyttar kyl och frys medan golvet läggs om. Då kommer man lätt åt kyl- och frysvaror. Jag skulle ha någon micro alternativt kokplatta någon annanstans. Gärna där det är nära till vatten (tvättstugan?) så man kan använda vatten/diska osv. Jag skulle förbereda mat och tillreda i micro/på kokplatta samt ev. planera in nåt restaurangbesök/hämtmat de dagar det gällde. Beroende på hur väl man kommer åt köket under arbetet, skulle jag plocka med nödvändiga grejer därefter. Är det bara ett par dagar det rör sig om, kanske man kan fixa all middagsmat på annat håll, men då underlättar det ju om alla kan äta samtidigt och hela familjen är frisk och pigg.
  Kan ju vara lite mysigt också att ha matbordet på ”fel” ställe och ”campa” lite hemma, men oxå krångligt så klart.
  Lycka till! Härligt med nytt golv äntligen! 🙂
  Massor kramar och krya på sjuklingen!
  Rebecca

 5. Marie skriver:

  Laga några rätter (typ lasagne räcker till många) o stoppa i kyl/frys så har du att micra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..