Hallå måndag!

2019-11-11 019sfghjk,.

Mitt lilla krypin denna måndag, precis som dom flesta andra vardagar. Här sitter jag och skriver, idag med en extra stor kopp kaffe på skrivbordet för att värma mig med, burr så råkallt det är!

2019-11-11 025

Och nej det är inte katten jag sitter på, fast det nästan ser ut som en svans som hänger ner, haha!

2019-11-11 027

.

Hej måndag,

Brukar vara peppad på måndagar, men har känt mig orolig inatt. Vet inte varför, inget särskilt som inträffat, men är väl så att ibland är energierna inte riktigt på rätt plats. Men det går över. Tror jag ska passa på att ta en promenad på lunchen. Friskluft brukar göra underverk för humöret!

Men tack för en skön helg sger jag till min familj! Hela gänget var ute och krattade löv i trädgården i lördags. Blev så fint och ”rent” på gräsmattan. Maximilian har haft en klasskompis som sovit över hos oss i helgen, och så har svägerskan och svågern varit förbi oss, om än en väldigt snabb övernattning då dom kom från en resa till Nepal, och sen skulle vidare hem till Borås, men mysig att ses. Nästa gång vi ses blir på jul då makens del av släkten kommer till oss på julafton i år.

Tänk att det bara är 6 veckor kvar till jul nu.. Bara 3 till 1:a advent!

.

2019-11-11 031

Nu har vitrinskåpet från Asplund tagit plats där den lånade IKEA-skåpet stod tidigare. Detta skåp är nättare än det förra så det blev nästan bättre då mitt lilla kontor är ganska litet. En tavla eller något annat ska hamna på väggen över är tanken, men den karamellen får jag suga på ett tag till.

Ha en bra måndag, vi hörs snart igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Jerry skriver:

  Vad fint ni har det!! Undrar vad det är för färg på rummet intill?

 2. Monica skriver:

  Hej! Jag hade själv en orolig natt…det var fullmåne och ibland påverkas jag av den och ibland inte.Vi påverkas av energifälten helt klart.Tack för en fin blogg och kul att se erat fina hem/ Mvh Monica

 3. Anna W skriver:

  Så otroligt vackert rum du har där!!
  Ja, tiden rusar verkligen på nu… men i år ska vi fira jul och nyår i Thailand! Ska bli galet härligt att göra den resan vi tre, och blicka framåt igen <3
  Sjukdom kan förgöra eller förena. För oss har det gjort oss ännu starkare tillsammans <3
  Varm kram Anna

 4. Johanna skriver:

  Kanske är den stundande fullmånen orsak till din oroliga natt, ibland påverkas vi ju mer av den. Jag hade själv väldigt svårt att somna och skyller gladeligen på månen för då vet jag att det blir bättre snart Kram!

 5. Hanna skriver:

  Hälsningar från Franska Rivieran!Där var det superskönt!Lovely!Dock ej lika kul att landa på Arlanda i snöfall.Haha.Smällar man får ta!Rekommenderar verkligen att åka dit en weekend!Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..