Hallå måndag!

Mitt lilla krypin denna måndag, precis som dom flesta andra vardagar. Här sitter jag och skriver, idag med en extra stor kopp kaffe på skrivbordet för att värma mig med, burr så råkallt det är!

Och nej det är inte katten jag sitter på, fast det nästan ser ut som en svans som hänger ner, haha!

.

Hej måndag,

Brukar vara peppad på måndagar, men har känt mig orolig inatt. Vet inte varför, inget särskilt som inträffat, men är väl så att ibland är energierna inte riktigt på rätt plats. Men det går över. Tror jag ska passa på att ta en promenad på lunchen. Friskluft brukar göra underverk för humöret!

Men tack för en skön helg sger jag till min familj! Hela gänget var ute och krattade löv i trädgården i lördags. Blev så fint och ”rent” på gräsmattan. Maximilian har haft en klasskompis som sovit över hos oss i helgen, och så har svägerskan och svågern varit förbi oss, om än en väldigt snabb övernattning då dom kom från en resa till Nepal, och sen skulle vidare hem till Borås, men mysig att ses. Nästa gång vi ses blir på jul då makens del av släkten kommer till oss på julafton i år.

Tänk att det bara är 6 veckor kvar till jul nu.. Bara 3 till 1:a advent!

.

Nu har vitrinskåpet från Asplund tagit plats där den lånade IKEA-skåpet stod tidigare. Detta skåp är nättare än det förra så det blev nästan bättre då mitt lilla kontor är ganska litet. En tavla eller något annat ska hamna på väggen över är tanken, men den karamellen får jag suga på ett tag till.

Ha en bra måndag, vi hörs snart igen!