På tapeten igen

F4AC636D-9825-4DAC-AEC6-C29DEB17BFBB

Foto: Picasa

Måndagens jag i svart & beige, två kulörer jag har rätt mycket av i min garderob Tråkigt tycker vissa, ”tryggt” känner jag! 

0C558748-EAE7-4C84-B2F4-9FF7CF8E7B57

 

God kväll,

Hade tänkt kika in här på bloggen tidigare under dagen, och jag har påbörjat inlägget ett flertal gånger, men så har saker kommit i mellan, och jag har blivit avbruten, men nu har veckans första dag lugna ner sig ordentligt och jag har sjunkit ner  i soffan men laptopen.

Jag har ju nämnt tapeter förut, och att jag är sugen på att ha det någonstans här hemma, och nu är tankarna i mitt huvud på tapeten igen kan man säga. Tror det skulle göra sig jättefint i hallen här. Det blir ju per automatik mer ombonat med en tapet och jag vill att man ska mötas av en ombonad känsla när man kliver in här.
.

5CC767E4-3686-4395-A543-654172B19E02

Tycker om denna variant, både i nyanser och mönster, Anno Rosenvinge 4501 heter den från Borås Tapeter. Tror jag ska beställa ett gäng tapetprover!
.

 

14AE3EE7-AB0B-453A-9E88-D42CD902F2D5
 

Någon som har denna tapet hemma?

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Linda skriver:

  Jättefin tapet
  Undrar var du har köpt den snygga kappan

 2. Helen skriver:

  Superfin tapet! Är det inte samma som Carina Berg visar i programmet på TV där de renoverar sitt hus i skärgården?

 3. Frida skriver:

  Jättefin tapet!

  Får man önska ett inlägg så skulle jag bli glad för ett med julklappstips, tycker du brukar vara så bra på det ☺️ Gärna med vad ni köper till era barn (för mina är i ungefär samma ålder )

  Tack för en bra blogg!

 4. maria skriver:

  Jag börjar också bli sugen på tapet !! Det blir som sagt vad lite mer ombonad känsla. Var är din fina beige tröja köpt ??? Ha en fin dag

 5. Johanna skriver:

  Jättefin! Vi har en tapet i trappen och den går upp över väggen i två våningar, motivet är kolibrifåglar. Jag gillar inte alls tapet så varannan vecka gillar jag den och varannan vill jag bara måla över med något grått
  Men den är lite fint och speciellt placerad och syns även utifrån när man går förbi huset så den kommer nog att sitta kvar ändå trots min ambivalens

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..