ANNONS

Litet DIY att pyssla med till advent

/

2019-11-21 030
   
2019-11-21 053

.

God förmiddag,

Hur mås det? Maximilian tackar så mycket för alla gratulationer och omtanke på hans födelsedag! Igår hade jag fullt upp med annat jobb än just bloggen så därför blev det en helt tyst dag här inne. Nu är det torsdag, ny vardag och jag går likt många med mig i väntans tider, men i slutet på nästa vecka är det ju äntligen första advent, och jag kommer redan under början av nästa vecka börja plocka fram stakar och fixa adventsstämning. Ska köpa hyacinter och placera ut, och ja piffa till det i största allmänhet, det behöver man just nu!

Detta med att återbruka julpynt har jag blivit nyfiken på och jag ser lite överallt på sociala medier hur vissa personer viker dom mest fantastiska pappersstjärnor av lite allt möjligt. Jag är själv lite för otålig att sitta och pilla med småsaker någon längre stund, men blev ändå nyfiken, men börjar i liten skala. Har här testat på att göra små pappersstjärnor av papper från en gammal utläst pocketbok och det var inte svårt alls och riktigt kul faktiskt.

Perfekt ”pill” att göra med barnen 🙂

 

2019-11-21 009

Vill ni vika likadana så får ni beskrivningen har ni är under!

2019-11-21 057

DIY PAPPERSSTJÄRNOR AV GAMMAL BOK

..

Material:
En gammal bok, sax, lim och en bit snöre

Gör så här:

1) Riv eller klipp ut tre sidor ur en bok.
2) Vik boksidorna som ett dragspel (se bild ovan).
3) Vik de tre dragspelen på mitten (se bild ovan).
4) Limma ihop de tre pappersbitarna så att de bildar en stjärna.
5) Limma fast snöret så att det blir en upphängningsögla.

Voilà, klart!

.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

3
129

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00