Första är uppe!

10C46604-3FAE-4EB8-BB12-CD15C03396C3

53D2574F-148A-43DC-88BA-9BD08148478C

.

Hej bloggen,

Så är första adventsstjärnan uppsatt här hemma, och den där Snöblomman som den ju heter, tycker jag passar alldeles utmärkt där i fönstret. Den syns tyvärr inte mycket utifrån dock då vi har den inglasade balkongen utanför alla dessa stora fönster hr uppe i allrumet. Men vi här inne ser den ju alldeles perfekt och det är väl ändå huvudsaken även om det är roligt om alla stakar och stjärnor även syns utifrån, men man kan inte få allt jämt.

Extra mysigt att ta en kvällspromenad i mörkret vid denna tid på året, och kolla in människors hem utifrån med alla tända adventsljus i fönstren. Ofta väldigt stämningsfullt, annars ska man väl inte gå och vara en ”fönstertittare” egentligen, men jag är endast intresserad av adventsdekorationerna och struntar fullständigt i vad folk har för sig i sina stugor i övrigt 😛

Har ni fått upp något stjärna/stake ännu?

.

2019-11-25 130

Slöast i stan, min ständiga följeslagare som ligger där under soffbordet och halvsover. Där jag är, där är han. Ibland går han mig lite på nerverna det ska erkännas, men för det mesta är han det allra bästa, snällaste, och mysigaste lilla sällskap man kan tänka sig ♥

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Så fin den stjärnan! Här åkte alla stjärnor upp i helgen! Så trött på mörkret och längtade efter ljus!

 2. Louise skriver:

  Den är så himla fin, blomman! Våra ljusstakar kommer upp på fredag är planerat. Så mysigt! Tänkte även få till lite bakning till helgen. Har du några tips på julbakning? Vet att jag fått mycket inspiration här förr om åren 🙂 Kram

 3. Så fint det blir! Hade varit kul om du ville fotografera huset utifrån i mörkret/skymningen när all adventsbelysning är tänd.

  Ha en fin dag!

 4. God morgon!
  Ja, som jag skrev på Insta igår, så ”tjuvbörjade” jag oxå helgen som var. Har aldrig gjort det tidigare, vad jag kan minnas, men i år hade jag lust. 🙂
  Så kul att du skrev att du tycker det är kul att kika på andras adventsbelysningar i fönstren -det tycker jag och mannen med. (Vi är oxå totalt ointresserade av resten hemma hos folk och tittar alltså bara i själva fönstren.) Det har slagit oss hur olika folk pyntar och hur olika smaken är. En del har en massa blinkade grejer och stora saker; more is more, liksom. Andra har något så enkelt och stilrent, att det är imponerande. Skulle folk titta in hos oss, blir nog första tanken ”Varför har de inte tuktat blommorna bättre?” ;D 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

 5. Tina skriver:

  Härligt fin stjärna! Köpte en liknande från Clas Ohlsson i år, men din ser bra mycket nättare ut. Så mysigt
  Vad är det förresten för tyg du har på soffan. Minns jag rätt att det var en Karlstad? Fick lust att byta tyg på vår och tycker er soffa ser super fin ut

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..