Mörkaste som jag minns det!

2019-11-19 020x

En glimt av Celines hörna med spegeln ”Horizon” från Normann Copenhagen med liten hylla där hon kan sätta småsaker hon tycker om. Den lilla sittpuffen i beige sammet är från Alice & Fox.

2019-11-19 022x

.

Tjingeling,

Är det tisdag eller onsdag? Det var det första jag tänkte jag när jag slog upp ögonen i beckmörkret då väckarklockan skränade igång. Skönt då att kunna konstatera att det är det sistnämnda, en dag närmare helgen, som jag längtar Och längtan beror varken på att det är advent, eller några festligheter, utan jag längtar för att det har utlovats strålande sol och någon minusgrad både på lördag och söndag.

Känner mig dränerad på energi, precis som jag förstått många med mig gör i dessa dagar. Ta nu detta med en nypa salt då minnet inte är det längsta, men tror aldrig jag upplevt en november så fruktansvärt mörk, fuktig och grå som den vi haft hittills. Så solen, hoppas verkligen du tänker kika fram på lördag som utlovat, jag ska ut och insupa strålar!

Känner ni att ni blir energilösa av detta mörker? Tror människor påverkas olika och är olika känsliga, men vad sjutton vet jag

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Louise skriver:

  Håller med. Det är ju hur mörkt som helst, blir helt deppig. Tror vi slog något slags rekord här i Småland med 2 soltimmar på hela november.

 2. Emelie skriver:

  Så fint rum till en liten tjej✨
  Håller helt med, denna november har känts rekordmörk. Och då bor jag ändå i Norrbotten och är rätt van vid mörker Vi åker mot varmare breddgrader om en dryg vecka, och jag längtar ihjäl mig. Vi hade ett strålande vackert vinterlandskap för nån vecka sen som tyvärr töade bort,och sedan dess har det känts som Mordor.. Igår hade vi dock riktigt kallt och soligt igen, och idag faller snön utanför fönstret. Äntligen
  Önskar dig en fin vecka och hoppas att ni får lite söderöver också snart!

 3. Malin skriver:

  Du har nog rätt, har hört att det varit den mörkaste november någonsin. Göteborg har haft 5 soltimmar vilket är absolut ingenting.. jag som var glad att jag slapp höstdepressionen tidigare i höst åkte dit rejält nu i november. Tur att julbelysningen är uppe nu hos de flesta och myset kan börja. Hoppas på lite mer sol i december dock!

 4. Så himla fint hon har det! Kan bara hålla med om mörkret, hemskt.

 5. Emmy skriver:

  Tycker oxå att det är mörkt o trist nu. O trött, känner igen mig i att ha noll energi. Man skulle gjort som björnarna o gått i ide

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..