ANNONS

Mörkaste som jag minns det!

/

2019-11-19 020x

En glimt av Celines hörna med spegeln ”Horizon” från Normann Copenhagen med liten hylla där hon kan sätta småsaker hon tycker om. Den lilla sittpuffen i beige sammet är från Alice & Fox.

2019-11-19 022x

.

Tjingeling,

Är det tisdag eller onsdag? Det var det första jag tänkte jag när jag slog upp ögonen i beckmörkret då väckarklockan skränade igång. Skönt då att kunna konstatera att det är det sistnämnda, en dag närmare helgen, som jag längtar Och längtan beror varken på att det är advent, eller några festligheter, utan jag längtar för att det har utlovats strålande sol och någon minusgrad både på lördag och söndag.

Känner mig dränerad på energi, precis som jag förstått många med mig gör i dessa dagar. Ta nu detta med en nypa salt då minnet inte är det längsta, men tror aldrig jag upplevt en november så fruktansvärt mörk, fuktig och grå som den vi haft hittills. Så solen, hoppas verkligen du tänker kika fram på lördag som utlovat, jag ska ut och insupa strålar!

Känner ni att ni blir energilösa av detta mörker? Tror människor påverkas olika och är olika känsliga, men vad sjutton vet jag

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

8
143

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00