Maffigt till ytterdörren

2019-11-27 059x

Check på årets julkrans till ytterdörren √

2019-11-27 055

.

 

Tjingeling,

Jag checkar så sakta av en sak efter den andra inför julen, och i helgen som gick kunde jag alltså bocka av årets julkrans till ytterdörren. Blev en maffig sådan i år med granris, tallris, enris och eukalyptus, och jag ska inte alls ta åt min äran för denna vackra skapelse, för det är inte jag som gjort den, utan den är köpt av Maximilians kompis mamma som gör dessa fina julkransar och säljer på olika julmarknader runt om här i krokarna.

Vet ni, idag känner jag mig inte helt hundra, känner mig lite smårisig, men kan inte sätta fingern på exakt vad det är, men jag hoppas inte det är nån förkylningen eller liknande på g att bryta ut…

.

2019-11-27 062xx

Kan även bero på att jag sovit jättedåligt den senaste veckan. Maximilian har tandvärk till och från, och vi har varit hos tandläkaren 4 gånger den senaste veckan med honom. Han har, som jag tror jag nämnt förut, tre tänder utan emalj, och det är dessa tnder som strular jättemycket. Tycker verkligen synd om honom, önskar bara att jag kunde flytta smärtan från honom till mig själv.. 🙁

Nej nu ska jag ta tag i ett gäng projekt, vi hörs!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. God förmiddag!
  Det var en jättefin krans! Hon är duktig; Ms kompis mamma. 🙂
  Vad jobbigt för M med tandvärken. Kan de inte bygga på ett skyddande plastlager, tänker man?
  Hoppas du lyckas hålla dig frisk!
  Trevlig helg och ha en fin 1:a advent!
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Linda skriver:

  Stackarn, tandvärk är det värsta. Vi har en 7-åring helt utan emalj (hon var jättesjuk när hon föddes och då prioriterar tydligen kroppen bort att bilda emalj!) så det blir täta besök hos tandläkaren.

 3. Så fin krans! Stackars M! Vi fick reda på för några veckor sedan att vår nioåring inte har anlag för permanenta tänder på ena sidan av underkäken. Hade jag aldrig hört talas om innan.

 4. Helena skriver:

  Hej, jag hade aldrig hört talas om att tänderna kunde sakna skydd, tills min son fick problem. Han hade två tänder som de till slut valde att dra ut. Innan dess gick vi på kontroller ofta och till slut fick vi åka in akut. Det gick trots allt jättebra och nu har vi en son utan smärta och oro och två lugna föräldrar .
  Hoppas att det går bra för Maximilian ⭐️ och tack för en fin blogg ⭐️.
  Kram Helena

 5. Birgit skriver:

  Hei!!
  Uff, stakkars Maximilian! Julia har akkurat det samme og vi er hos tannlegen så ofte. Skulle virkelig ønske at man kunne overta ubehaget og smerten!! God bedring til M!

  Klem, Birgit
  Ps; fin krans!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..