Första advent

Årets pepparkaksbak 2019

Celine kämpar på med pepparkaksgubbar, gummor, & stjärnor

”Bake someone happy”

Kavla, kavla, och mjöla, mjöla!

Så här såg det ut innan några av alla kakorna skulle gräddas!

.

Tjingeling & Glad första advent!

Japp här sitter dom, mina små gullhönor och bakar pepparkakor för glatta livet denna första advent. Som dom pratat om denna dag. Att få tända första adventsljuset, och att vi hade bestämt att vi skulle baka pepparkakor, och så blev det som ni ser! I år avstod Maximilian för första gången att vara med och baka, lite tråkigt tyckte jag, men tjejerna verkade inte bry sig nämnvärt om att storebror uteblev, ”mer deg åt oss” tror jag tankebanorna gick om jag ska vara ärlig 😉

Men trägnare små bagare får man leta efter. Jag ljuger inte om jag skriver att dom satt och höll på i över två timmar om inte mer till och med. Dom körde kristyr på slutet, men då hade mitt batteri i kameran gett upp så det kom aldrig med på bild. Men det är ju ett tecken på att dom tycker det är väldigt skoj, annars hade dom garanterat gett upp tidigare!

.

Koncentrationen är stor!

Lite Ernst-varning på Julie som bakar barfota

Hoppas ni alla haft en riktigt fin första advent! Här har vi förutom då ett långt pepparkaksbak hunnit med ett biobesök; jag, Maximilian och Celine. Vi såg filmen ”Förfärliga snömannen”, en fin liten film tycker jag! Nu kör vi sista myset för idag, på återseende!

Ha en fin kväll!