Riktigt kaos

2019-12-03 041dfghj

85575D08-5AE0-4F2C-B2C7-C5B031DB40C4

2019-12-03 053

.

Hej på er,

Alltså här hemma är det totalt kaos på vissa ställen just nu! Jag tror jag ska köra en story senare i eftermiddag på Instagram och filma, så får ni se vad jag pratar om Jag får riktig panik på sånt här stök egentligen, men anledningen är att hantverkare är på ingång för att börja med underarbetet för att kunna lägga in vårt nya köksgolv i början av nästa vecka, så jag kan stå ut utan både kök, och med en massa stök just av den anledningen.

Här har ni dagens jag, i finaste stickade halvpolon från MyZtyle. Jag bor i stickade tröjor just nu, mysigt att värma sig med när termometern visar på flera -minusgrader. Detta mönster påminner ju om det klassiska hundtandsmönstret (heter det så?) som jag tycker mycket om, och gillar färgerna!

.

2019-12-03 037

Ni hittar tröjan här ni som eventuellt undrar! 

2019-12-03 031gh

Mössan hittar ni här.

2019-12-03 021

2019-12-03 023rty

Hur  mår ni? Har ni fullt upp med förberedelserna inför jul? Jag är glad att jag hunnit så långt som jag har. Detta är jag och Jens i ett nötskal att i december dra igång massa projekt allt på en gång!

Ha en fin tisdag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Kajsa skriver:

  Vad fin du är!

  Jag är nyfiken på vad Maximilian fick i present när han fyllde 9 år och på eventuella julklappar? Vår son fyller 9 år strax innan jul och det börjar ju bli sååå svårt att komma på vettiga och bra presenter…

  Kram på dig!

 2. Emelie skriver:

  Inte så kul med röran under tiden förstår jag, men kommer säkert bli superfint med nytt golv, minns inte om du sagt vad ni valde, ska bli spännande att se ☺
  Stöket påminde mig förövrigt om när min bror var ”emellan lägenheter” för ett par år sen och hade större delen av sitt bohag hemma hos mig, mindre kul att klättra över en massa grejer överallt som inte ens är ens egna

 3. God morgon!
  Visst är det jobbigt med stök, men kul att ni får nytt köksgolv till jul! 🙂 Man får försöka stå ut, även om det alltid är trist med hantverksstök.
  Ja precis, hundtandsmönstrat heter det. Tröjan var jättefin! (Och tjejen i oxå, men goes without saying.)
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Emma skriver:

  Vad fin! Som alltid.

  Jag har köpt hyacintglas (Åhlens, höga) och om du har något trix för hur man får ner rötterna på ett smidigt sätt så är jag idel öra. Till slut testade jag att göra en tratt av tidningspapper för att leda ned rötter genom ”flaskhalsen”.

  Vad heter du på Insta?

 5. Hanna skriver:

  Tänk så här:det är snart över!Snygg du är som vanligt!Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..