Ett minne blott

0FDED457-365E-4C08-A1BC-139310F8D6EF

qqqq
Tjingeling,

Jag är på språng just nu, ska om en stund möta upp vänner, äta middag och bland annat planera nästa tjejresa till våren. På tal om vår, fick nästan lite vårfeeling när jag klev ut imorse, och det kändes helt fel just nu. Det vackra vinterlandskapet är tyvärr här i småstaden nu ett minne blott. Den snön som hade kommit kunde väl fått ligga kvar, men som alltid häromkring och sönder ut i landet blir det alltid trist slask, slask, och mera slask. 

Idag har ingenting hänt alls här på köksgolvsfronten. Golvet flytspacklades igår, och nu står det helt enkelt och torkar. När det väl är klart, börjar äntligen det roliga, när golvet ska börjas läggas på plats  

Ha en fortsatt fin torsdag, vi hörs!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Halloj i lunchtimmen,
  Ja, trist att vänta medan det torkar, men sen kommer ju som sagt själva läggandet. Betydligt roligare. 🙂 Ska bli jättekul att se vad ni valde sen.
  Massor kramar och trevlig helg!
  Rebecca

 2. Emelie skriver:

  Åh, ser att du skriver att ni ska till Rom! Hoppas ni kommer älska staden lika mycket som jag. Har varit där två gånger, en vecka båda gångerna, och har fortfarande känslan av att inte hunnit se en bråkdel av denna underbara stad, så jag förvarnar er om att ni säkert kommer vilja åka tillbaka igen och igen och igen
  Det finns så oändligt mycket sevärdheter precis överallt.
  Det jag tyckt var allra coolast var katakomberna i San Callisto, Colloseum, Peterskyrkan och Vatikanen, och utsikten från Castel San Angelo. Panteon är mäktig också.
  I Trastevere finns många restauranger, Tonarello gillade jag. Undvik restaurangerna som är närmast dom största sevärdheterna. (Bästa pizzan jag ätit nånsin var dock på Da Michele nära Fontana di Trevi.)
  Glassen är god överallt, men Della Palma gillade jag lite extra. Nånstans på Via Nazionale åt jag en med ananas och basilika, jättegott.
  ”Roma pass” är prisvärt tycker jag, då ingår resor med lokaltrafiken (Atac), och några entréer till museum tror jag, för under 40 euro.
  Vilken resa ni kommer få, ni kommer inte ångra er. Ska bli jättekul att höra sen hur du upplevde staden ☺

 3. Även här i norr (ovanför Luleå) har det senaste åren varit väldigt mkt slask i december. Riktiga isgator här nu sen vårt vackra vinterlandskap regnade bort för nån dag sen.

 4. Hanna skriver:

  Oj va spännande med en resa i vår!Vart bär det av?Ha en trevlig kväll!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..