Allmoge

2019-12-10 051
2019-12-10 049vbnm,

 

Tjingeling,

Har ni sett vår fina nya adventsstjärna, och vi pratar inte om nån dyrgrip från t ex Watt och veke eller nån av dom andra framstående märkena på julbelysning, utan från ÖoB. Började med att en av våra gamla pappersstjärnor som vi haft sedan vi bodde i Enskede gick sönder i ena fästet häromdagen. En morgon hängde stjärnan och ”flaggade” på halvstång skulle man kunna säga, försökte fixa med tejp men samma visa igen efter ett tag så fick bli att snabbt jaga ny.

Sprang då på denna vackra, och den kan bli din också för ynka 35 kr, svårt att pruta på det 😉 Stjärnan heter Allmoge, och är 75 cm i diameter så ganska stor! Inget jättekraftig papper i den, men den fyller mer än väl sin funktion att stilla och fridfullt hänga i fönstret under decembermånad.

 

2019-12-10 049vbnm,

Japp jag är riktigt nöjd med detta lilla fynd där den hänger vackert i fönstret! Ett annat tips är ju att köpa julbelysning, julpynt och sånt efter jul när reorna startat!

Ha nu en fortsatt fin onsdag, så hörs vi snart igen. Tack för ni klickar er in här och ibland, och att ni även lämnar en kommentar eller två, det gör mig alltid extra glad ♥

9AEAF250-3F57-4900-B8A3-002EFF57C6A7

 1. Maria skriver:

  Tack för tipset! Jag var iväg på lunchen och köpte en. Jättefin!

 2. Louise skriver:

  Hej Anna, varför finns inte du med bland de andra bloggarna på DV? Din bild är borta./ L

  1. Hej! Vad kul att du noterade detta, (och omtänksamt om något blivit fel 🙏🏻) Men det är helt i sin ordning, jag har nämligen fått frågan och ska gå över till Sköna Hem istället 😍 och jag är så stolt och glad för detta 👏🏼 Kommer ett inlägg om det snart, bara allt teknisktstrul blir klart! Hoppas du hänger med mig 😊

   Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..