ANNONS

Ny blogg!

/

2019-12-09 010

.

Godmorgon!

Har ni upplevt att det varit problem att komma in på bloggen dom senaste dagarna? Någon av er har redan uppmärksammat att min presentationsbild är borta bland Damernas Världs bloggare sedan igår, och att layouten ser lite annorlunda ut. Det finns en bra förklaring till allt detta, anledningen är att jag efter x-antal år nu lämnar Damernas Värld och går vidare till inredningsmagasinet Sköna Hem istället.

Jag har trivts jättebra på DV, men ibland behöver man nya utmaningar, och jag känner mig väldigt hedrad, stolt och glad över att ha fått denna möjlighet. Har läst Sköna Hem i många år, och just inredning ligger ju mig särskilt varmt om hjärtat som ni vet, så tror och hoppas att detta ska bli en perfect match. Bloggen kommer fortsätta i samma anda, så inga större förändringar, men känner mig väldigt peppad inför 2020 🎉

Hoppas såklart att ni kära trogna följare hänger med mig, och vill fortsätta följa och läsa bloggen, och hoppas att även en och annan ny läsare kanske hittar hit framöver. Så från och med nu hittar ni mig alltså här;  

Spara ner länken 👏🏼 Och allt med layout och liknande är inte färdigt ännu, så ni får försöka ha lite överinseende med vissa saker just nu under övergångstiden ♥

Ha bästa torsdagen, och på återseende!

9AEAF250-3F57-4900-B8A3-002EFF57C6A7

20
253

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00