Ny blogg!

2019-12-09 010

.

Godmorgon!

Har ni upplevt att det varit problem att komma in på bloggen dom senaste dagarna? Någon av er har redan uppmärksammat att min presentationsbild är borta bland Damernas Världs bloggare sedan igår, och att layouten ser lite annorlunda ut. Det finns en bra förklaring till allt detta, anledningen är att jag efter x-antal år nu lämnar Damernas Värld och går vidare till inredningsmagasinet Sköna Hem istället.

Jag har trivts jättebra på DV, men ibland behöver man nya utmaningar, och jag känner mig väldigt hedrad, stolt och glad över att ha fått denna möjlighet. Har läst Sköna Hem i många år, och just inredning ligger ju mig särskilt varmt om hjärtat som ni vet, så tror och hoppas att detta ska bli en perfect match. Bloggen kommer fortsätta i samma anda, så inga större förändringar, men känner mig väldigt peppad inför 2020 🎉

Hoppas såklart att ni kära trogna följare hänger med mig, och vill fortsätta följa och läsa bloggen, och hoppas att även en och annan ny läsare kanske hittar hit framöver. Så från och med nu hittar ni mig alltså här;  

https://blogg.skonahem.com/starwoman

Spara ner länken 👏🏼 Och allt med layout och liknande är inte färdigt ännu, så ni får försöka ha lite överinseende med vissa saker just nu under övergångstiden ♥

Ha bästa torsdagen, och på återseende!

9AEAF250-3F57-4900-B8A3-002EFF57C6A7

 

 1. Grattis! Din blogg är den finaste och bästa. Kommer att fortsätta att följa. 😀

  1. Tack snälla, vilken fin komplimang!! <3

 2. Karin skriver:

  Grattis till samarbete med Sköna Hem!💐
  Nu är mina favoriter på samma tidning, du och Svante🙂
  Önskar dig en God Jul och ser fram emot mycket härlig läsning 2020

  1. Tack snälla och vilken fin komplimang 🙏🏻💕 Önskar dig en underbar jul & nyår!! Kram Anna

 3. Anna skriver:

  Grattis!!! Va roligt! Självklart hänger vi med! Var inne både igår och idag och såg att din bild var borta. Leta leta och här var du 🙂 Härligt m lite nytt. Stor kram

 4. Klart jag följer med dig!
  Kram och lycka till !

 5. Therese skriver:

  Kommer bli grymt bra vännen – du är värd att få lite ny inspiration och nya följare.. Love you.. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..