Att inte oroa sig i onödan!

90F49B4D-5FBF-47B9-87E2-3AD542F42F84

Foto: @linneajirasek

.

God kväll!

Har ni hittat hit till mitt lilla krypin här på Sköna Hem nu? Fungerar allt för er? Kan ni kommentera? Riktigt dum fråga med tanke på att ni som mot förmodan inte skulle kunna kommentera, kan ju då heller inte svara på frågan 😂

Julstökar runt här denna kväll. Slagit in ett gäng klappar, och lyssnat på klassiska julsånger. Maken är i Stockholm och barnen sover, har endast katten som sällskap denna måndagskväll. Celine klagade förresten på magont vid läggdags, och jag tänkte direkt värsta tanken; en blivande magsjuka på g?!! Men det kan lika väl ha varit ett tillfälligt litet magknip, håller tummarna för det sistnämnda ✊🏼

Jag är egentligen inte alls en person som oroar mig i onödan över saker och ting. Händer det, så händer det, men just detta med den förbenade magsjukan, den gör mig alltid lite nervig i förväg. Kan inte hjälpa det, även om jag är väldigt mycket lugnare nu än för några år sedan just gällande magsjuka.

Nu är det bäst att plocka undan här, och göra mig redo för läggdags! På återseende imorgon igen hoppas jag!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Så skönt att din oro för magsjukan lugnat sig. Själv är jag oroligare än nånsin och hela december som jag egentligen älskar blir helt förstörd. Vill egentligen göra en massa och vara kring folk, men isolerar istället oss alla så gott det går (föräldraledig). Hoppas även jag ska finna lite inre frid. Men vet vilken klump jag kommer ha i magen när barnen ska börja förskolan snart.

  1. Åh jag förstår dig såååå mycket i det här!! Men om det kan vara till någon tröst, jag tycker att det blir bättre med åren, ju mer jag har ”utsatts” för att behöva ha magsjuka inpå mig med barnen desto bättre går det.. Dock ingen man vill ha såklart, men jag tycker det känns lite mindre jobbigt för varje år som går. Så håller tummarna för att du ska känna samma framöver 💕Stor kram

 2. Mia skriver:

  Fungerar perfekt! Har följt dig sen bloggfamiljen, alltid lika roligt att kika in hos dig. God kväll

  1. Så bra att det fungerar som det ska!! Tack för dom fina orden, kul att höra att du gillar bloggen och följt mig så länge!!

 3. Nettan skriver:

  Samma här, nya bloggen kom automatiskt på Bloglovin. O hade den inte gjort det hade jag ”sökt” upp den. Din blogg tröttnar jag aldrig på, har följt dig sen innan du blev gravid med din son!
  Alltid lika ”bekvämt” att öppna upp o se vad du skriver om i dina inlägg!
  Må så gott vackra kvinna!
  /kram Nettan

  1. Tack fina du för fina ord 💕 Stor kram!!

 4. Åsa skriver:

  Det funkar! 😉 Gillar din blogg! Mycket! God jul!

  1. Vad bra att det funkar, och åh det gör mig väldigt glad att läsa 💕 God jul till dig också!!

 5. God morgon!
  Det fungerar jättebra! Och jag njuter av att slippa de gigantiska reklambilderna under rubrikerna, innan jag lyckas scrolla ner till ditt inlägg. (Man trodde ibland det var din bild innan man tittat vidare.) Jag gillar Sköna Hems koncept och layout redan sen tidigare och har hittills inte märkt några buggar. 🙂
  Usch ja, magsjuka kan väl få vem som helst nervös, anser jag, även om blotta tanken gör mig personligen vettskrämd. 😛 Hoppas det bara var ”vanligt”, ”oskyldigt” magknip.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Vad härligt att det verkar funka, och jag håller faktiskt med, jag har alltid gillat Sköna Hems layout, så nu håller vi tummarna för att slippa en massa buggar också!! Ja fy jag ve ju hur du är med magsjuk (och jag) men det var falskt alarm, hon somnade och vaknade i morse utan magknip, phu! Stor kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..