ANNONS

Att inte oroa sig i onödan!

/

90F49B4D-5FBF-47B9-87E2-3AD542F42F84

Foto: @linneajirasek

.

God kväll!

Har ni hittat hit till mitt lilla krypin här på Sköna Hem nu? Fungerar allt för er? Kan ni kommentera? Riktigt dum fråga med tanke på att ni som mot förmodan inte skulle kunna kommentera, kan ju då heller inte svara på frågan 😂

Julstökar runt här denna kväll. Slagit in ett gäng klappar, och lyssnat på klassiska julsånger. Maken är i Stockholm och barnen sover, har endast katten som sällskap denna måndagskväll. Celine klagade förresten på magont vid läggdags, och jag tänkte direkt värsta tanken; en blivande magsjuka på g?!! Men det kan lika väl ha varit ett tillfälligt litet magknip, håller tummarna för det sistnämnda ✊🏼

Jag är egentligen inte alls en person som oroar mig i onödan över saker och ting. Händer det, så händer det, men just detta med den förbenade magsjukan, den gör mig alltid lite nervig i förväg. Kan inte hjälpa det, även om jag är väldigt mycket lugnare nu än för några år sedan just gällande magsjuka.

Nu är det bäst att plocka undan här, och göra mig redo för läggdags! På återseende imorgon igen hoppas jag!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

23
209

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00