Låt det ta sin tid!

2019-12-17 031

Huset första tapet på plats, efter något år av letande efter den ”rätta”.  Det jag lärt mig med åren av olika boenden är att låta det ta sin tid, svårt att ”få till” ett hem på ett kick! 

863857F8-2EA1-4D67-87A0-558C973D6D51

Foto: Picasa

 

Tjingeling!

Tisdag 17 december, och en ynka liten vecka kvar till självaste julafton. Barnen har nedräkning till jullovet som drar igång på fredag. Sen blir det 19 lediga dagar tillsammans, ska bli jättemysigt, men vet också att det säkert kommer bli kiv barnen emellan 🙄 Dom två äldsta är inne i ett himla tjafsande om dagarna, medan lillasyster Julie mest flyter ”ovanpå” och är sitt vanliga sköna jag. Men förhoppningsvis blir det harmoniska jul- & nyårdagar ✊🏼 Hjälpte ju mot magsjuka som det inget blev av för Celines del, va bara hederligt vanligt magknip som tur va! 

Ja här har ni ett gäng lite smågryniga bilder på hallen, och nya tapeten. Tyvärr omöjligt att fota i detta dunkel, men ni ser ju och jag är jättenöjd med hur det blivit! Det som är extra kul är att maken tyckte om detta lite extra. Han säger inte så mycket annars när det kommer till inredningen här hemma, men nu pratar han väldigt varmt om tapeter plötsligt.

 

.

2019-12-17 061


Hoppas få med Jens på tåget att byta ut dom två spegeldörrarna till garderoben. Tycker dom rimmar illa med stilen i övrigt i hallen, även om det är praktiskt med speglar, så är det även rätt opraktiskt med ett evigt putsande av en massa fingeravtryck…

 

forvaring-skjutdorrar_till_forvaring-allmoge_gra-186535

Skulle vilja ha nått i stil med detta istället med klassiska skjutdörrshandtag i mässing.

Ja det tål att tänkas på, men nu är det fokus på annat jobb som måste bli klart innan det blir jullov och lite ledigt för oss i denna familj!

Sköt om er, och på återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Så fint!
  Varifrån beställde du garderobsdörrarna?
  Mvh Marie

  1. Tack 🙏🏻 Har beställt från Skånska Byggvaror, men inte fått hem dörrarna ännu, ska komma på fredag 👏🏼

 2. Annika skriver:

  Så snyggt! Vad heter tapeten?

 3. Åsa skriver:

  Helt underbart fint! Vilken känsla du har för inredning!

  Taklampan har jag länge funderat på, tror du den skulle passa storleksmässigt över ett runt soffbord som är ca 1 meter i diameter?

 4. Sååå fina tapeter, Anna! Klockrent val! Och byte av dörrar, absolut!
  🌲🕯🕯🕯🌲

 5. Sanna skriver:

  Superfint blev det!
  Mera tapet år folket! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..