ANNONS

Låt det ta sin tid!

/

2019-12-17 031

Huset första tapet på plats, efter något år av letande efter den ”rätta”.  Det jag lärt mig med åren av olika boenden är att låta det ta sin tid, svårt att ”få till” ett hem på ett kick! 

863857F8-2EA1-4D67-87A0-558C973D6D51

Foto: Picasa

Tjingeling!

Tisdag 17 december, och en ynka liten vecka kvar till självaste julafton. Barnen har nedräkning till jullovet som drar igång på fredag. Sen blir det 19 lediga dagar tillsammans, ska bli jättemysigt, men vet också att det säkert kommer bli kiv barnen emellan 🙄 Dom två äldsta är inne i ett himla tjafsande om dagarna, medan lillasyster Julie mest flyter ”ovanpå” och är sitt vanliga sköna jag. Men förhoppningsvis blir det harmoniska jul- & nyårdagar ✊🏼 Hjälpte ju mot magsjuka som det inget blev av för Celines del, va bara hederligt vanligt magknip som tur va! 

Ja här har ni ett gäng lite smågryniga bilder på hallen, och nya tapeten. Tyvärr omöjligt att fota i detta dunkel, men ni ser ju och jag är jättenöjd med hur det blivit! Det som är extra kul är att maken tyckte om detta lite extra. Han säger inte så mycket annars när det kommer till inredningen här hemma, men nu pratar han väldigt varmt om tapeter plötsligt.

 

.

2019-12-17 061


Hoppas få med Jens på tåget att byta ut dom två spegeldörrarna till garderoben. Tycker dom rimmar illa med stilen i övrigt i hallen, även om det är praktiskt med speglar, så är det även rätt opraktiskt med ett evigt putsande av en massa fingeravtryck…

forvaring-skjutdorrar_till_forvaring-allmoge_gra-186535

Skulle vilja ha nått i stil med detta istället med klassiska skjutdörrshandtag i mässing.

Ja det tål att tänkas på, men nu är det fokus på annat jobb som måste bli klart innan det blir jullov och lite ledigt för oss i denna familj!

Sköt om er, och på återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

35
214

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00