Julens hedersgäst!

.

Tjingeling,

Årets gran är inne och klädd, och här har ni den i all sin prakt! Ovanligt vacker och jämn detta 2019, och i år testar vi att ha julens största hedersgäst inne i matsalen för första gången.

Vi har genom året haft granen i tre av fyra olika hörn i finrummet, men det slog mig en gång i höstas att det ju är här inne i matsalen vi är allra mest på julen, är det inte också då dä

r granen bör stå?! Så då fick det bli så, plus att granen syns lite från köket härifrån där den nu står vilket är extra mysigt.

Tror att detta är min nya favoritplats!

.

Samma julgranspynt i granen som tidigare år. Dom vinröda sammetskulorna tillkom förra julen, annars har det andra i benvitt och guld hängt med ganska många jular nu.

.

Det är väl lite det som är grejen också med julen, att man plockar fram sina gamla saker, traditionsenligt.Många drömmer om en riktig Disneygran överfull med vackert julpynt på varje liten centimeter av granen, men jag själv föredrar en gran inte fullt lika uppiffad.

Kan nästan tycka att en vanlig enkel rödgran med minimalt med pynt i är det allra vackraste, men då kungsgranen är så mycket mer hållbar så föredrar jag den sorten hos oss ändå. Minst barr på golvet vinner liksom 😄

Vilken gransort är din julgransfavorit?