Mellandagar

2019-12-25 008
.

  Tjingeling,

Vad gör ni så här i mellandagarna?

Här njuter vi av lite ledighet, barnen leker med sina julklappar och vi knaprar i oss det sista av årets julgodis och pepparkakor.

Mellan allt slappande, har vi under denna fredag även inhandlat nyårsmaten. Skönt att ha det gjort, lär väl inte bli mindre folk i butikerna ju närmare vi kommer den 31/12 tänker jag. Tänk att det snart är nyår, och vi har knappt hunnit säga hejdå och vinkat av det första gänget med övernattningsgäster, innan nästa sköna gäng tar vid! Så imorgon får det vara slut på allt mys för det behövs städas (igen!) tvätta gästernas sängkläder och förbereder allt som går att förberedas med nyårsmenyn!

.

2019-12-25 010

Detta nyår får vi finbesök både från Chile och Västkusten. Två av mina närmaste barndomsvänner kommer hit med sina familjer, plus ett gäng med goda vänner här från stan. Alla ska vi fira in 2020 tillsammans, stor som liten, ska bli jättekul! Dom långväga gästerna kommer hit dagarna före nyårsafton därför måste allt hinnas förberedas som förberedas kan undr morgondagen. Förberedelser är A och O i min värld 🙂

Ha nu en fortsatt skön fredagskväll!

9AEAF250-3F57-4900-B8A3-002EFF57C6A7

 

  1. Jag gör… ingenting! Haha, så skönt 🙂 Beställde nyårsmaten på Ica Online, ska bara hämta upp den sen. Minimal effort är ledordet det här året (som varit som en berg- och dalbana för mig). Längtar till nyår nu. Ska komma över ett par kompisar och vi ska laga 3-rätters ihop. Så ingenting som ska förberedas. Jätteskönt! Och kul att få trängas i köket lite 🙂

    Tack för en härlig blogg Anna! Kikar förbi varje dag.

  2. Hanna skriver:

    Jobb sex dagar nu..Sen 4 ledigt..Ha en skön helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..