Lugnet före stormen!

2019-12-29 091

Mys med en av dom jag älskar allra mest, mitt lilla mellanbarn som inte är så liten längre.

2019-12-29 095

.

Godmorgon bloggen,

Här hemma är det lite som lugnet före stormen just nu. Ikväll anländer åtta av tretton gäster till oss inför nyår, så passar på att mysa runt lite extra i lugn och ro i våra morgonrockar och pyjamasar med håret på ända. Pappan i familjen är och jobbar några timmar denna årets sista måndag.

Har man fler barn än ett, tror jag det är viktigt att ibland göra saker på tu man hand med barnen. Jag försöker det, även om det inte blir så ofta som man kan önska. Men här myser jag och Celine tillsammans i soffan framför ett avsnitt av Ture Sventon som vi båda fastnat för nu på jullovet.

Någon av er som sett serien?

..

2019-12-29 092

Kan inte fatta att Celine inom några veckor fyller 7 år, galet! Vi tittade på bilder och små filmsnuttar tillsammans i min mobil tidigare i veckan på när barnen var nyfödda bland annat, och ja tiden fullkomligt rinner iväg.

Vad hittar ni på idag? Jobbar ni?

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 1. M skriver:

  Hur tänker du runt skärmtid? Skulle verkligen gilla ett inlägg om detta, från någon som har barn i yngre skolåldern som du💕 Jag tycker det är så otroligt svårt!
  Tack på förhand!

 2. Sari skriver:

  Beautiful mother and daughter :)) Happy New Year!

 3. Sari skriver:

  Beautiful mother and daughter. Happy New Year!

 4. Är i Norrköping hos min pappa för nyårsfirande. Var tanken att vi skulle bjuda vänner på kalkonmiddag idag men både pappa och min man blev sjuka så nu får jag tillaga kalkonen ändå men vet inte hur vi ska få i oss 5 kg kalkon 🙈🤣!

  1. Åh ja jösses 5 kg är lite att komma med 😂👏🏼 Ni får göra en herrans massa matlådor till 2020 med kalkon! 😉

   Gott nytt år 🥳

   1. Gott nytt år till dig med 💥🎉!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..