Gott Nytt År!

267B407E-F9A1-4F68-84C8-F604CA85609F

.

Godmorgon,

Snart har ännu ett decennium passerat och vi kliver alldeles strax in i 2020-talet. Tänk när jag var liten trodde jag att vi alla skulle sväva runt i ufo-liknande farkoster vid detta laget 🛸😂

Vad har ni gjort de senaste 10 åren? Några större förändringar i hem och hus? Köpt nytt? Byggt nytt? Gift er? Skiljt er? Skaffat er en utbildning? Fått barn? Minns ni allt ni gjort? Jag har ju för egen del hela det gångna decenniet så gott som dokumenterat här inne. Nästa alla dagar från 2010 fram till idag finns nerskrivna, och dokumenterade med bilder. Det är faktiskt en riktig, riktig liten skatt jag har här för min egna del.

Det största som hänt mig under de gångna 10 åren är ju självklart barnen ♥ och att få bli deras mamma!

46C11752-C63A-4254-AFA8-DFAB244D5645

Finns inget större att vara med om än att få bli förälder (enligt mig). Älskar er Maximilian, Celine & Julie till månen och tillbaka gånger hundra ♥ ♥ ♥

Annars upplever jag att jag har blivit lite klokare, lugnare, och mer jordnära under dessa 10 gångna år. Jag litar mer på min egna känsla och förmåga idag, än jag gjorde för 10 år sedan. Lugnet inombords som kommer med åldern, den gillar jag verkligen. Nu undrar jag nyfiket vad som väntar runt årsskiftet.

,

3041B357-DEDF-466F-9F37-36D1092D8618

Om jag endast ska blicka tillbaka på dom senaste 12 månaderna, så är det allra roligaste och bästa minnet från 2019, min och makens road trip i Kalifornien. Hoppas så att vi kan få göra något liknande tillsammans i framtiden, för det var verkligen en kul resa och upplevelse att få se San Fransico, Las Vegas och Los Angeles.

Nu önskar jag er nu alla ett riktigt Gott Nytt År!

På återseende 2020

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Gott nytt år önskar jag dig och familjen
  Kommer att följa dig även 2020!

 2. Gott Nytt År! Vilken härlig bild på dig framför Golden Gate-bron! 😊
  Nej, jag summerar eller reflekterar sällan på det sättet, (och hårdplanerar sällan framåt heller), så jag tänker inte riktigt så. Nu låter det som jag alltid lever i nuet och för stunden, men riktigt så är det inte heller. 😂 Jag har alltid varit väldigt ”fri” och gör oftast det jag vill när jag vill göra det, (i den utsträckning som är möjligt). Som väl är, har min man lite samma filosofi.
  Lite dåligt med kommentarer från mig just nu, men du vet hur det är. Sitter som minst vid datorn när jag är ledig. Återkommer som vanligt!
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. E skriver:

  God fortsättning på 2020! Inte klokt vad åren går det märker man när du och andra bloggare tittar tio år tillbaka och man känner igen allt som det var i går 😃 det är länge vi varit cybervänner. Väl mött 2020 och många år framöver. 🥂

 4. Camilla skriver:

  Gott Nytt År fina Anna ❤
  Ser fram emot att följa din blogg under 2020.
  Fina bilder på era barn det får mig att tänka på att jag har följt din blogg i närmare 10 år sen er stora pojke föddes ☺
  Kram ❤

 5. Ola skriver:

  Gott nytt år Anna till dig och din familj.

  Det ska bli fantastiskt kul att åter få följa med på ett nytt år och följa dig och få mer inspiration av Sveriges bästa inrednings expert 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..