F ö r k y l n i n g

2020-01-02 002
2020-01-02 003

.

Tjingeling!

Har ni återgått till arbetet, eller tillhör ni dom som tagit ut semester och har haft/har långledigt ända fram till på tisdag?

Här börjar barnen i skolan igen först på torsdag nästa vecka, så det är då mina dagar blir riktig vardag igen. Även om jag är tvungen att arbeta en del på lovet också, men det blir det inte lika koncentrerat som annars. Skönt med lite lata dagar helt enkelt. Dessutom har jag blivit förkyld, känner mig inte alls på topp. Ont i bihålorna och allmänt sliten, men försöker kurera mig med citron, ingefära och vila så gott det går, och hoppas det går över fort. Peppar, peppar är vi sällan sjuka här hemma, så ska inte klaga över en liten förkylning.

,

2020-01-02 038

En av dom fina nyårsbuketterna jag fick av gästerna med tillhörande vas ser ni här. Dessa färger på blommor tycker jag sååå mycket om!Den perfekta rosa, och så skirt grönt, ljuvlig!

Nu ska jag lägga mig, på återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Julia skriver:

  Åh så trist att bli sjuk. Peppar peppar här… har inte varit sjuk eller haft en vab-dag under hela hösten. Krya på dig!

 2. Louise skriver:

  Superhärlig bukett! Känns väldigt vårig, även om vi får vänta på den där våren ett bra tag till tyvärr 😅 Krya på förkylningen. Testa Echinagard! Det tog jag 3 ggr om dagen när förkylningen kom strax innan jul och har nog aldrig piggat på mig så snabbt.

  1. Marie skriver:

   Håller med om echinagard! Fast jag brukar köra på esperitox (typ samma) viktigt att det är röd solhatt i!! Sen är det viktigt att man tar diiiirekt man känner av minsta lilla. Har stoppat många förkylningar här! 👍

 3. Maria skriver:

  Gott Nytt År Anna och tack för en fantastisk blogg! Jag är också förkyld och känner mig inte heller på topp, men jag blir så glad av att titta in här hos dig. Du har ett mycket vackert hem och det är en sån trevlig stämning här på bloggen.🌸Kram

 4. Outi skriver:

  Så vacker bukett 😍
  Krya på dig fina du 😘

  1. Ja visst är den ljuvlig 🤩 Kristina som fixat den 🙏🏻

   Tack snälla, hoppas vakna utan huvudvärk imorgon!

   Kram 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..