Vardag igen!

2020-01-09 024
2020-01-09 028

.

Tjingeling,

Så är första jobbdagen på några veckor igång för min del, och jag har börjat med att ta tag i min mejlhög och svara på diverse förfrågningar som trillat in det senaste. Ska även börja planera detta 2020 ordentligt, och känner mig både pigg, glad och peppad inför det som komma skall.

Barnen är lämnade på skola och förskola, och jag måste säga att jag är förvånad över hur lite gnäll och hur enkelt det faktiskt flöt på denna morgon. Av tidigare erfarenheter brukar det annars ofta vara lite extra gnälligt när man ska tillbaka till rutinerna igen. Men barnen kanske kände precis som jag att dom dels är nöjda med sitt jullov, men också kanske att det ska bli ganska skönt med rutiner igen. Ja jag vet inte, men det gick förvånansvärt bra i alla fall, och alla tre var på gott humör och åt sin frukost utan att tjafsa.

,

2020-01-09 034
.

Här har ni ett gäng helt dagsfärska bilder från köket och på köksgolvet som många frågat efter. Blev du inte nöjd med köksgolvet eftersom du inte visat det? frågade någon häromsistens 😉

2020-01-09 017

Men joooooo, vi är supernöjda!

2020-01-09 051sdfghjkl

Skönaste golvet jag någonsin satt mina fötter på, sååå lent, mjukt och varmt (har golvvärme under). Sån skillnad att gå på mot tidigare stenhårda klinkergolv.

Nu ska jag fortsätta med att beta av i mejlhögen här!

På återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 

 

 

 1. Hej! Vad fint det blev 🙂 Kan du länka ditt golv, jag byter nämligen golv hemma och tycker ditt verkar perfekt !

 2. Hej Anna!
  Tokälskar ert matbord! Har letat precis ett sådant. Vart hittade du det? Vad ”söker” man på? Alltså är det typ gustavianskt? Vilket träslag?
  Och slutligen vad fick du ge för ert?
  Som sagt- så fint!
  Ha en fin vecka!
  Kram Alex

  1. Ja visst är det fint, gjorde att hela köket blev finare tycker jag 😅 Jag sökte nog på runda bord med svarvade ben.. Jag vet faktiskt inte vad det är för träslag om jag ska vara ärlig, haha! Gav 1 900 kr för det men sen ville jag ha det hemfraktat och gav nog nästan lika mycket för att få det hemkört till dörren med en särskild transportfirma för att frakta antika saker som jag fick förmedlat via auktionsfirman, ville ju inte att det skulle skadas.. Så ja det gick på ca 4000 kr totalt
   Lycka till med letandet, jag har letat sååå länge innan jag hittade detta, så ge inte upp!! 😀 Kram

   1. Tack snälla för att du svarade💫
    Ska fortsätta leta och hoppas på bordslycka🤗

    1. Och jag håller tummarna för att du ska hitta ett 💕🤗

 3. Lite skönt med vardag och rutiner. Har nu 1,5 månad kvar på mitt gamla jobb där jag varit i 10 år! I början på mars blir det nya utmaningar!

  1. Jag håller med ang vardag och rutinerna!! Spännande med nytt jobb, all lycka till 💕

 4. Sophia skriver:

  Jättefint golv👍😊 var har du köpt de svarta köksstolarna? Vad har du för möbeltassar under så att det inte blir märken?
  Tack för din härliga blogg, gillar verkligen din inredningsstil😊 Kramar

  1. Ja visst är det fint 🙏🏻 jättenöjd!

   Stolarna har jag köpt alla 4 på loppis för en hundralapp, haft dom i mina stylingjobb tidigare, har dom tillfälligt här just nu! Vet att dom finns hos Mio för några hundra lappar styck 😊 Möbeltassar brukar jag ha Ikeas.. dom blir det inga märken på detta golv då det är tålig vinyl som inte repas eller blir märken i 👏🏼😁

   Tack snälla vad kul att höra 🥰

   Kramar!!

 5. Sandra skriver:

  Vore roligt att läsa om vad du jobbar med 🙂

  1. Jag arbetar med sociala medier på heltid 😊 Risigsre hade jag min egna stylingfirma men lagt den på is just nu så det var oerhört slitigt att arbeta ensam och bära allt på egen hand! 😩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..