Steg för steg!

4ADF0271-81FE-4CCE-9D45-78E2B17D2490

Mitt lilla mellanbarn som inom några veckor fyller 7 år. Inte så liten längre med andra ord..

2020-01-16 072

Här kollar hon ut i bästa bakboken ”Bakbok – steg för steg” vad hon ska baka till sitt födelsedagskalas.

2020-01-16 065

2020-01-16 087

Denna bok har jag visat förut så det är ingen ny, men den tål att visas igen, så himla bra med sina steg för steg bilder. 

2020-01-16 088

Enkelt för barnet att fixa mycket själv.

471D235A-AFEE-4BE8-9C0B-8B0468919CAF

Foto: Picasa

.

Hej!

Jag är så trött i dessa dagar, dock självförvållat för har svårt att släcka och lägga mig i tid. Varje kväll är jag som Alfons Åberg och ”ska bara” innan jag släcker. Och nu när vi har hantverkare här som jobbar på övervåningen och kommer hit med tuppen om mornarna, så blir det per automatik att jag måste kliva upp lite tidigare än vanligt för att slippa möta dom i dörren i pyjamas. Så kombon somna för sent och kliva upp tidigare än vanlig= trött som en gris på dagarna, gääsp!

Ja snart fyller hon där 👆🏼 7 år, och det var ju inte länge sedan det var jul och julklappar, och nu måste man ut igen och hitta några födelsedagspresenter. Tycker det är svårt att hitta vettiga saker.. Men jag kan ju tipsa er om denna Kokbok, om ni ska ge bort någon present till ett barn. Tycker det är lätt och enkelt för barnet att följa recepten på egenhand, även om man såklart måste ha ett vaknade öga ändå i köket.

.

2020-01-16 080

Celines supermysiga och mjuka tröja är från Intersport, leggings från Zara och strumpor H&M.

Nu ska jag laga Pasta Carbonara till middag. Det brukar oftast gå hem hos alla tre barnen, annars är det sällan alla jublar samtidigt åt samma maträtt. Skulle väl vara tacos då, det brukar alla äta med stor aptit 🙂

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 1. Köpte den boken på loppis, ska bli present till mitt bakande barnbarn.

  Vill verkligen tipsa om second hand och loppis för presenter till barn. De böcker jag köpt har varit som nya.

  1. Sååå bra tips, det är jättesmart att handla presenter på loppisar, har köpt bland annat pussel, lika fina som nya och ja böcker finns ju också, och är fiffigt att köpa, men det finns ofta dåligt med just barnböcker där jag brukar gå, mest vuxenböcker där! Denna boken kommer ditt barnbarn säkert gilla!! Ha en fin tisdag!!

 2. katrin skriver:

  Taklampan i förra inlägget, var kommer den i från?

 3. Anneli skriver:

  Så svårt med gåvor!
  Jag vägrar köpa leksaker och krimskrams till ett överfullt barnrum, kan ibland förlika mig med lego…
  Brukar bli mjuka paket, någon bok eller ett pussel.
  Världens tråkigaste mormor, jag veeet 😉

  1. Tycker du verkar vara en klok mormor jag 🤗 Jag vill int e heller köpa en massa skit, vägrar det!!

 4. God förmiddag!
  Påminner mig om de där enkla receptböckerna med spiralbunden rygg, som fanns när vi växte upp! 😀 Kommer du ihåg? De var i alla fall väldans populära på min skola och både killar och tjejer bakade glatt ur de där.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Jaaaa dom minns jag mycket väl nu när du nämner dom, men hade helt glömt av dom!! 😀 Hoppas du haft en fin helg hittills!!

 5. Emmy skriver:

  Kul att du tipsade om just den boken, såg den i bokhandeln o tänkte att den skulle passa min blivande 7 åring 😊👍

  1. Ja den är jättefin liten bok och passar perfekt till en 7 åring!! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..