Ledig fredag!

.

Hej fredag!

Idag har jag mina små flickor hemma. Celine går mån-torsdag i förskoleklass, och är ofta på fritids några timmar på förmiddagen på fredagarna, men just denna vecka passade det att vi tog helg lite tidigare än vanligt.

Kört lite spännande experiment här på morgonkvisten, där flickorna skulle göra sin egna parfym (en experimentlåda för barn). Spännande tyckte barnen, söligt säger mamman, men bara kidsen är nöjda, så ska jag inte ta glädjen ifrån dom för lite sölande  som ju enkelt går att torka upp 😅

Vad ska ni göra i helgen?

Våra dagar är ganska oplanerade, skönt tycker jag att inte vara fullbokade med aktiviteter för jämnan. Utan kunna ta dagen lite som den kommer, och verkligen koppla av. Jag tror mycket på återhämtning och lugn mellan varven för både barn och vuxna.

Det som är inbokat är att målaren kommer förbi en sväng imorgon bitti för att fixa det allra sista i sovrummet, så vet att det inte blir någon längre sovmorgon i alla fall, men skönt när allt blir klart och vi kan flytta in igen. Just nu sover hela familjen i gästrummet. 

Nu ropar flickorna på mig, och undrar om jag inte är klar snart så bäst att avsluta! Ha en fin fredag och helg!