Lördagstankar!

2020-01-17 005
.

.

Godmorgon lördag!

På tal om en av den gångna veckans inlägg om torkade blommor i inredningen, så köpte jag ett gäng ax och strå igår som ”helgbukett”. Trodde nog aldrig jag skulle betala pengar för detta, men så blev det. Försvarar det med att det var ett erbjudande; tag 3 betala för 2 😅

Nu är sista strykningen på golvet i sovrummet gjord, och senare i eftermiddag ska vi flytta in allt igen. Sååå nöjd, nymålade snickerier, golv, tak och väggar! Så fräscht och fint blir det. Alla golv på övervåningen ska målas om här under 2020 är tanken. Golven har verkligen sett bättre dagar så här efter snart 5 års leverne i huset, och numera ser dom inte rena ut längre, fast man städar i tid och otid. Precis som det var i köket innan vi bytte golvet där, gillar’t inte! Men det blir ju så med målade golv, dom slits oavsett man vill eller inte!

.

2020-01-17 002

Nej nu ska jag umgås med familjen! 

På återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..