T i s d a g !

2020-01-15 088

Dessa produkterna fick jag i julklapp, tillverkas i samarbete med den norrbottniska naturen på källvatten och naturliga naturliga ingredienser. Gillar sånt och har haft dom tidigare.

2020-01-15 091

Bloggade om dessa under detta inlägget för nästan exakt två år sedan såg jag nu när jag gick tillbaka i bloggen. Kika in där om ni vill läsa mer!

.

Tjingeling,

Tack snälla rara ni som tipsat om Rom, så många grymma tips 👏🏼 Blir så taggad att resa redan nu, men får snällt vänta tills i slutet av april. Men sitter någon av er på fler tips, det kan vara om precis vad som helst som man gillat i Rom; restaurang, takbar, bra shoppingställen, loppisar osv, då är det bara att fylla på med tips under förra inlägget så har jag allt samlat där.

Nu börjar veckorna fyllas av diverse kvällsaktiviteter igen efter uppehållet över jul och nyår. Simskola ikväll för dom yngsta i familjen, och nästa vecka drar dansen återigen igång med mera.

Jag kör mina egna träningar i källaren numera. Investerade i en motionscykel i slutet av oktober. Köpte cykeln begagnad för en femhundralapp, och är jättenöjd med både cykeln och mig själv som faktiskt ganska träget skuttar ner om kvällarna. Sätter på Netflix och ett avsnitt av ”Bonusfamiljen”, och sen cyklar jag. Svettigt och jobbigt men funkar perfekt för just mig. Träning måste vara enkelt och just denna form funkar för mig, som inte är en gruppträningsmänniska och som helst vill vara hemma, haha!

.

2020-01-15 095

.

Nu är jag dock på de sista avsnitten av Bonusfamiljen och behöver något nytt att se. Absolut inget läskigt, för vill inte sitta nere i källaren och vara skrämd samtidigt som jag trampar för glatta livet, haha! Måste hitta nån feelgood serie..!

Nu ska jag kila och hämta ett paket med innehåll som ska fotograferas. På återseende!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Sara skriver:

  Vet inte exakt när ni ska åka men vi har firat påsk i Rom ett par ggr, senast för två år sen, och det var jättehärligt! Påven håller tal/mässa och det är en fantastisk upplevelse med alla körer, hav av blommor och folk med för den delen 😅 Dock har jag aldrig upplevt dessa köer som många talar om o vi har aldrig förbokat någonting förutom bord på restaurang men det måste man ju i Sverige oxå. Gick in på colosseum på typ 3 min sist (påsken ändå). Trevlig resa!

 2. Netflix-serien Grace & Frankie är så härlig!

  1. Tack snälla för tipset!!

 3. Mimmie skriver:

  Åh spana in mitt inlägg från igår – tipsar om exakt det 😍 Några feelgood serier – helt källarvänliga. Ha ha!

  1. Haha, vad bra att dom är källarvänliga, läbbigt som det är imörkret där nere så måste vara nått snällt, haha! Tacknför tipset!!

 4. Johanna skriver:

  A million little things är den bästa på länge! Den måste du se om du inte redan sett!! Säsong 1 finns på CMore och säsong 2 går i USA nu.
  Annars är ju Virgin River, Nashville (om man gillar country), Sjuksystrarna på Fredenslund, Vår tid är nu, Keeping Faith (drama), Bröllop begravning och dop, sen finns ju gamla serier som Brothers & Sisters, One Tree Hill, O.C, Dawsons creek och sånna man kan se för nostalgins skull.. 🙂

  För Fartblinda, Älska mig, Heder, Störst av allt, Advokaten, Hassel, Farang, Den inre cirkeln, Hamilton etc har du väl sett men är ju inte feelgood utan mer drama men väldigt bra. 🙈😊

  1. Tack snälla du för alla tips!! Nu har jag så kan kan cykla fram till sommaren tror jag, haha! 😛

    1. Johanna skriver:

     Hehe ja en hel del av de uppräknade har du ju sett men 🙈 jag tycker absolut du ska se A million little things, går inte att inte tycka om! Perfekt medan di cyklar! 😉 Virgin River likaså som andra också skrivit.

     Tack för en jättefin blogg! Perfekt blandning av allt (vi har väldigt lika smak i mycket). ”Följt” dig sedan ni bodde i lgh i Hammarby sjöstad och Maximilian var liten. 😊

 5. Anna skriver:

  Kan tipsa om Virgin River på Netflix. Lättsam och bra!
  Tack för härlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..