En lunch i grannstaden

.

22352898-0B0E-4F21-9C04-0CEE878F8E02
.

.

God kväll,

Vet ni ibland kan jag sakna livet på ett kontor, och den där gemenskapen man får tillsammans med andra. Dock överväger fördelarna med att vara sin egen, och kunna bestämma mestadels över sin egna tid, men ja ibland kan jag sakna att inte ha kollegor att surra med, och det blir dåligt med after works när man arbetar som jag gör 😂 Men idag har jag varit iväg och utbytt lite erfarenheter och tips med branschkollegan Mimmie i Västerås som driver bloggen Tandläkarvillan.

Träffat Mimmie några gånger tidigare när vi varit på samma events och svårt att inte gilla detta härliga energiknippe. Vi har länge pratat om att träffas över en lunch, och idag bjöd hon alltså över mig till grannstaden en sväng.

.

328F160E-E95C-486B-A952-0C5E7F625B3D

Fick en supergod och matig sallad med bland annat lax, avokado, ägg och fetaost, så smarrigt! Jättemysig att ses även om det som alltid när man har trevlig, går tiden för fort 🙂

Nu ska jag bänka mig framför Sveriges Mästerkock, och sen ser vi nog ett nytt avsnitt av Hamilton jag och maken.

På återseende imorgon igen!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

  1. Mimmie skriver:

    Gulliga du, så mysigt att du kom förbi 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..