Nygammalt

2020-01-24 032sdghjk
2020-01-24 017dfgulö
.

Tjingeling,

Fredag, solsken och ikväll är jag och barnen solo hemma. Vi ska göra hemmagjord pizza tillsammans, och kolla film, om vi nu kan komma överens om vilken familjefilm vi ska se vill säga. Maximilian vill ofta inte se samma som systrarna, ja det är lite som mellan Jens och mig när jag tänker efter. Vi har ofta också inte helt enkelt att komma överens om en film när vi ska se tillsammans. Så olika filmsmak, men jag hoppas barnen ska komma överens om något som vi alla kan se utan massa tjafsande på vägen dit.

Nu har jag hittat 2 st stolar att ha runt köksbordet som passar både sitthöjds-mässigt och stil- och färgmässigt med bordet. Dessa är från någon gång mellan 1910-1930, och man kan ju inte annat än att fundera över vem som haft dom tidigare, vilka människor som har suttit på stolarna, och var har dom ”bott”. Jag tänker fylla på med lite olika gamla stolar runt bordet när jag finner några jag gillar, ingen stress!

.

2020-01-24 049

Hade nog egentligen inte tänkt ha en matta under köksbordet med den nya golvet, men jag saknar faktiskt en här under. Tycker det blir mer ombonat, så jag håller ögonen öppna efter en passande matta. Inget stress med detta heller dock, utan det får helt enkelt ta den tid det tar.

Ha en härlig fredag hör ni, så hörs vi!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 

 1. Åh, letar och drömmer om ditt bord. Tog det lång tid innan du fann det?
  Tips till mig snälla❤️
  Kra

 2. Marie skriver:

  så fint:)
  vad hände med marmor bordet?
  ha en helg

 3. Annie skriver:

  Hej!

  Det är så härligt att höra att fler inte delar samma filmsmak som sin partner haha. Oerhört frustrerande ibland. Serier går dock lite bättre ☺️ Har du tips på filmer eller serier som gått hem hos er båda?

  Älskar verkligen golvet i köket! Och du, din blogg är fantastisk, älskar att dagligen klicka in här, trots att jag är hemskt dålig på att kommentera. 🙈du har en jättebra blandning av innehåll tycker jag! keep up the good work!

 4. Anneli skriver:

  Ja, vad är det med män och filmval, blir sällan rätt film 🙂
  Beundrar dig som ”vågar” tänka matta med tre barn, jag har ingen under köksbordet trots att vi bara är två vuxna…

 5. Emelie skriver:

  Jättefina stolar, och bordet är sååå fint, skulle vilja hitta nått liknande 😍 Och så håller jag utkik efter en kökssoffa, tycker det ser så mysigt ut så det har jag bestämt att jag ”måste” ha ☺
  Älskar att leta gammalt begagnat på loppis och så, alla mina favoritmöbler och saker är begagnade faktiskt.
  Hoppas ni kan enas om nån film, förstår att det kan va svårt 😉
  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..