Nygammalt

.

Tjingeling,Fredag, solsken och ikväll är jag och barnen solo hemma. Vi ska göra hemmagjord pizza tillsammans, och kolla film, om vi nu kan komma överens om vilken familjefilm vi ska se vill säga. Maximilian vill ofta inte se samma som systrarna, ja det är lite som mellan Jens och mig när jag tänker efter.

Vi har ofta också inte helt enkelt att komma överens om en film när vi ska se tillsammans. Så olika filmsmak, men jag hoppas barnen ska komma överens om något som vi alla kan se utan massa tjafsande på vägen dit.

Nu har jag hittat 2 st stolar att ha runt köksbordet som passar både sitthöjds-mässigt och stil- och färgmässigt med bordet. Dessa är från någon gång mellan 1910-1930, och man kan ju inte annat än att fundera över vem som haft dom tidigare, vilka människor som har suttit på stolarna, och var har dom ”bott”. Jag tänker fylla på med lite olika gamla stolar runt bordet när jag finner några jag gillar, ingen stress!

.

Hade nog egentligen inte tänkt ha en matta under köksbordet med den nya golvet, men jag saknar faktiskt en här under. Tycker det blir mer ombonat, så jag håller ögonen öppna efter en passande matta. Inget stress med detta heller dock, utan det får helt enkelt ta den tid det tar.

Ha en härlig fredag hör ni, så hörs vi!