Solkatter & ny väggfärg

2020-01-24 117dfghjklöö

När jag ser denna bild på mig, tänker jag på mi farmor. Har aldrig förut tänkt på att det skulle finnas någon större likhet oss emellan, men just hör kan jag se lite av farmor 🙂

2020-01-24 124
2020-01-24 001

 

Buenos dias mis amigos,

Blev en skön liten sovmorgon denna lördag, och vi vaknade upp till dansande solkatter på väggarna i sovrummet. Hade kunnat vara en sämre start på helgen! Och ja här ser ni också några små glimtar på senaste väggfärgen i sovrummet (färgkod S 4005-Y20R för er som undrar). Plus nymålade snickerier.

Blir så himla fräscht med nymålat. Vi hade dessutom slarvat lite när vi satte in väggpanelerna bakom sängen för några år sedan, och vi målade aldrig in dom med snickerierna, men det är nu gjort och det är allt något visst med penselmålade ytor,

I like 👏🏼

.

2020-01-24 059
2020-01-24 107

Fjädertaklampa som hängt med sedan vi bodde i gamla Enskede ska byta rum. Jag ska bara ha sparat klart till min drömlampa som ska hänga här inne i sovrummet om inte allt för lång tid hoppas jag 🙂

Ha en fin lördag, jag ska strax iväg på loppis!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 1. Sara skriver:

  Snygga vaser! Vad är det för blommor o ”strån” du har i de dem?

 2. Outi skriver:

  Riktigt behaglig väggfärg 😍

 3. Emma skriver:

  Så fint det blev! Tänk att ny färg kan skapa magi. Jag är också ute efter en ny lampa, dock en vit bordslampa. Har inte hittat någon som jag vill köpa. Tips på någon bra sida. Vilken lampa är det du vill ha till sovrummet? Mvh Emma

 4. Johanna skriver:

  Ser jättefint ut! Är det ngn nyans på väggfärgen dvs går den i grönt/grått eller är den beige? (Sorry om jag upplevs som färgblind med min fråga men det är nog isf sant tyvärr 🙈) Vi ska snart flytta och då blir det massor av nytt i form av möbler, mattor etc samt en hel del renovering krävs dessvärre. Kul men lite jobbigare innan det är klart. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..