Puts väck

170B8B69-A8D7-4D10-AE23-83FA5633FC42

.

Hej söndag!

Fy ingen rolig söndag här alls, vår älskade katt Caesar har varit borta sedan igår eftermiddag.. 😥 Han som för det mesta lufsar runt i trädgården och bara är ute korta, korta stunder så här på vintern.. Puts väck är han nu, så oroligt. Jag har varit uppe flera gånger inatt (kunde ju inte sova ordentligt) och kallat och lockat på honom, men ingen liten katt.. Tänk om han ligger skadad någonstans.. Fy så jobbig denna ovisshet är… 😭 

Jag hoppas någon trott att han smitit ut av misstag (han är ju en raskatt och många har ju en raskatt som innekatt) och tagit hand om honom, för att imorgon när veterinären öppnar gå och kolla om han är chippad (vilket han är) Att han gått iväg frivilligt har jag svårt att tro..Snälla, håll tummarna att han kommer tillbaka oskadd..

Vi saknar honom sååååå himla mycket här hemma. Barnen är så ledsna och jag likaså 🤎

På återseende! 

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 

 1. Butta skriver:

  Jag såg att katten kommit till rätta, så skönt! Hoppas att ni inte ”bara” har honom chippad, utan också registrerad, så att era uppgifter finns där också och att man kan hitta er, när han är bortsprungen nästa gång. Om det händer!?

  1. Ja det var underbart att han kom hem igen! Ja han är chippad samt registrerad på mig så det går att hitta oss om det händer igen. Men ska köra GPS på honom nu, har du katt och erfarenhet av GPS för katter?

 2. Hoppas han kommer hem snart. Har ni kollat vind, källaren och garage/lekstugan. Ibland gömmer de sig om om han blivit rädd. Kram Anki

 3. Malin skriver:

  Så hemskt! 😢 Håller mina tummar hårt att han kommer hem snart. ✊♥️

 4. Hoppas ni får hem ” hårbollen” oskadd. Hoppas den inte blivit stulen😭 Kramar Sari

 5. Julia skriver:

  Åh så otäckt att han inte kommit hem än. Så hemskt när en familjemedlem försvinner. Hoppas han snart är hemma oskadd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..