Laddar för firande!

147139AE-FB52-4AD0-BD0B-01F6E5141201
45C7993E-7BA9-4862-8644-4796E55A516A
9BA9F945-38E5-46C5-9069-A01E1B0EC00E
2020-01-29 003

.

Godmorgon,

Om precis en vecka har vi en 7-åring att fira här hemma, och jag var iväg en sväng i helgen som gick och laddade upp med diverse saker till detta. Finns många fördelar med att vara född tidigt på året som Céline är, men en nackdel skulle väl vara att det relativt nyss varit jul, och det blir svårare med presenter.

Celine kommer få kläder. Hon har växt så in i bomben på längden, inget alls på bredden. Hon är som en sticka, och jag var likadan i hennes ålder. Såg häromsistens på en gammal VHS-film från när jag var 8 år hemma hos mamma och pappa, och jag var bara två långa ben som sprang runt i klapprande träskor på varje filmsekvens, haha!

Kan dock meddela att den typen av kroppsform jag hade då,  ändrade sig när jag kom upp i tonåren, och numera har jag varken långa ben eller är pinnsmal, men jag är lika glad ändå 😆

.

.

EF292A2A-4F1D-49E9-957D-2AC8DC1FCE47

Foto: Picasa

I vilket fall, kläder, pysselsaker och ett leksaks-set med sushi i trä som Celine har önskat sig, kommer hon att få.

A69A8321-6CF9-4826-8916-C1B77A4BA049

Foto: Picasa

Om någon har tips på något annat vettigt och kul som passar till en 7-åring, hojta gärna till, som sagt svårt med presenter som är något så när vettigt.

Ta hand om er nu, så hörs vi!

431D3A25-5086-4034-B4EA-00E000E498D8

 1. Present-tips – fotosession med en ”enhörning” (häst med horn på) d v s om hon gillar enhörningar. Blir lite ”sagoaktiga” bilder. Finns fotograf på nätet, men kommer inte ihåg namnet på rak arm. Kan återkomma med det om det är av intresse…

 2. Tina skriver:

  Jag tipsar också om att ge nån upplevelse. Vi har också 3 barn och det är sällan vi hinner ge dem ”egen” tid. Så för något år sedan gav vi till julklapp en lite upplevelse (typ gick o skrinna, simma, klättra, spela badminton el dyl) och middag/fika efteråt. Och det var till vår stora överraskning den bästa julklapp dom fick. Året efter så glömde vi bort detta och det var stor besvikelse då dom inte ”hittade” kortet bland klapparna. Så vi fick snabbt åtgärda detta 😀 nu ger vi det varje år, och dom är alltid lika ivriga då dom öppnar sina kort och jämför med varandra vad var och en får göra med mamma&pappa.. så gulligt😍 o passar utmärkt även med mindre barn, vi började då minsta var 4år 😀

 3. Marre skriver:

  Böcker måste de alltid få! Faktaböcker eller böcker att läsa själv eller tillsammans med vuxen.

 4. Hej!

  Min 7åring fick Ubongo och Blokus i julklapp, kluriga spel som passar lika bra för vuxna.👍
  Ha en fin dag!

  1. Tack rara för tipsen, ja spel är toppenbra, enda minuset är att Celine är så sjukt dålig förlorare 😂 (är väl åldern) så det kan bli aningen tryckt stämning om inte hon vinner, fuskar gör ongen med när det finns tillfälle till detta 🤣😂😆

 5. Anna skriver:

  En kompisbok!!!

  1. Jaaa menar du sån man skriver i? Så fiifigt, sån hade jag som barn 🙂 Tack snälla för tipset!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..