M å t t b e s t ä l l t

2020-02-06 031
2020-02-06 037
2020-02-06 034
2020-02-06 026

 

Hej fredag!

Med vissa saker i hemmet ska man skynda långsamt tycker jag, och känna in. Det är vad jag gjort med dessa skåp som ju är två enkla budgetskåp från Jysk som vi haft ståendes här i denna del av köket sedan vi flyttade in i huset 2015. Att jag skulle ha någon slags toppskiva som band ihop de båda fristående skåpen har jag väl alltid haft i bakhuvudet, men vad för någon typ av sten/trä det skulle vara har varit den stora funderingen genom åren. Så har låtit skåpet vara, och låtit det mogna fram.

Men så en kall december dag förra året uppenbarade sig Dekton Kira för mig, som denna stenskiva heter (finns här) och jag bara visste att den kommer göra sig perfekt ihop med skåpen, och resten av stilen i köket. Och så blev det också. Blev en helt annan känsla med en toppskiva, tycker den lyfte hela möbeln från medioker till riktigt snygg, jag är skitnöjd!!. 

Så ett tips är om man har en gammal möbel hemma som ni kanske tröttnat på, fundera på om det skulle passa att måttbeställa en toppskiva i t.ex. sten eller trä. Kan förändra hela utseendet. Även att måla om gamla möbler man tröttnat på, eller ”loppat” är ju ett finfint budget tipset om man vill ha förändring snabbt och relativt ”billigt”.

.

2020-02-06 039

Har ni vaknat med fredagsfeeling?

Det har jag gjort, vaknade till och med före det att väckarklockan ringde, hör inte direkt till vanligheten. Så ja jag var väl antagligen utvilad och redo för just fredag 🙂

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

signaturen

 

 1. Mia skriver:

  Väldigt fint! Blir så inspirerad! Jag undrar var den fina stora skålen är ifrån?

 2. Ingela skriver:

  Det blev verkligen jättesnyggt, och med din styling ovanpå dessutom! 👌

 3. Helena skriver:

  Dum fråga kanske men hur tung blir en sån skiva att lägga på? Orkade du det själv eller behöver ”man” support? Väldigt fint!!

  1. Finns inga dumma frågor 😊 Man kan bära skivan själv, den är inte så tung men det beror ju på vad an har för mått, men denna kan jag flytta på egen hand! Tack tycker också det blev fint!!

 4. Jättesnyggt!! Ha en fin helg!

 5. Johanna skriver:

  Jättefint blev det! Ska ta med mig den tanken i vår när vi flyttar in i ny bostad och kommer att vilja ha en hel del förnyelse 🙂
  Rekommenderar du besök på mässan Furniture & Fair eller hur var den? Kanske tänkte gå imorgon men vet inte om jag orkar hahaha. Trevlig fredag!

  1. Tack, ja visst blev det bra!! 😊 Ja jag rekommenderar att gå om du har möjlighet, tyckte det var inspirerande. Tycker Furniture & Fair ofta är bättre än Formex! Tror du kommer gilla om du u orkar gå dit vill säga 😂 Trevlig helg!!

   1. Sanna skriver:

    Har också samma skåp. Blev jättefint! 🙂 Vad kostade skivan?

    1. Tack, ja visst blev det fint. Kostade 4 650 kr 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..