L ö r d a g !

EBF5973E-DA82-4CFD-8559-13B4BCC49B3F

.

Tjingeling!

Här klev ingen av oss upp före kl 09 denna lördag. Bästa starten en ledig helgdag är att inte behöva ställa klockan. Fyra av fem dagar den gångna veckan har jag varit tvungen att sätta väckarklockan tidigare än vanligt och kliva upp. Jag har dock inte reglerat läggningstiden en timma tidigare om kvällarna, så man kan säga att jag missat 4 timmars sömn. Att då kunna ligga och dra sig i sängvärmen lite extra denna morgon kändes helt rätt och välförtjänt.

Denna lördag handlar om kalasande. Julie ska strax iväg på ett 6-års kalas hos en kompis! Här är hon redo i sin fina klänning, som hon och pappa Jens handlat på H&M för ett tag sedan. Hon är så nöjd med den, då det är bra snurr i den, viktigt 😉 Jag ska passa på att städa av här hemma en sväng när Julie är iväg.

Ikväll kommer gäster på middag, och det är dom båda männen som ska stå för matlagningen. Så ser framemot att bli serverad en smarrig trerätters! Vad ska ni hitta på idag? 

signaturen

 

 

  1. Ingela skriver:

    Vilken fin färg på klänningen! Åh jag kommer ihåg hur viktigt det var med bra snurr, både för mig och långt senare min dotter 😊

    1. Ja den är så mild och fin rosa!! Haha ja det där med bra snurr på klänningar och kjolar är ”viktigt” för de små 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..