Dagens i soffan

A0B1F555-FCBB-4216-B3FA-39E1E4EB8FD4
E5F3DDE2-2196-49A4-9724-827CD763D434
03D55718-5276-4B02-82D3-B3708C067070

.

Hej torsdag!

Här har ni dagens jag i soffan med laptopen i knät. Inte direkt ergonomiskt och bra arbetsställning i långa loppet, men väldans skönt att kunna sitta här inne i vårt ”bibliotek” som vi kallar det ibland och skriva. Gör det lite då och då när andan faller på! Det är Celine som är dagens duktiga fotograf. Måste ju se till att utnyttja den lilla människan för lite nytta också nu när hon fortfarande är hemma från skolan 😉

Alltså vårt lilla kattskrälle (ja just nu står han inte högt i kurs, haha!) kräktes två gånger på mattan här inne häromsistens. Tack så himla mycket Caesar med tanke på att mattan är i viscos och inte tål vatten. Så nu är det två fula missfärgade fläckar utspridda på mattan efter att jag var tvungen att torka med våt trasa. Tyckt om denna mörka variant, men nästa får nog bli en ljusare matta och då inte i just Viscos eftersom dom är galet känsliga mot fläckar.

.

233CFE70-F900-40E7-9F43-CA79CF67B3EE
6D7575FE-DB08-47F5-B1DD-1D2C62BD9C06

Såg ju denna 👆🏼 snygging på möbelmässan förra veckan, och det var lite av Love at First Sight och den skulle nog passa finfint. Dock inte sett att mattan säljs ännu i nån butik så får blunda för de fula fläckarna ett tag till…

Hoppas ni har ett lika strålande väder som vi har idag. Jag ska strax ta med mig Celine ut så vi får lite luft nu på förmiddagen. Jag och hon har knappt varit ute de senaste dagarna.

På återseende!

signaturen

 1. Mariam skriver:

  Hej, letar efter en vit soffa och din är super fin! Vart har du köpt den? Är den skön?

  1. Den är från Sleepos egna varumärke och heter Åre, den är skön. Lite hårt i början men mjuknar när man ”suttit in den” 😉

 2. Karin skriver:

  Åh vad du är vacker Anna! Och så verkar du vara en sån härlig och go tjej <3
  Ha en fin helg! Kram Karin

  1. Tack vilken fin komplimang ❤️ Hoppas du hade en fin helg och att denna nya vecka börjar bra!

 3. Här har vi inte många mattor och jag vill helst bara ha dom som går att tvätta i maskin då jag är liiivrädd för kräk eller annat som kan hamna där. Beundrar alla som vågar ha stora fina och mysiga mattor 🙈

  1. Har aldrig hänt på en matta här förut som tur är, men det är ju en ”risk” med matta 🙄 Ha en härlig helg och fin Alla Hjärtans Dag!

 4. Sanna skriver:

  Kolla in första bilden. Ser ut som om det sitter en riktig duva på blomman. 🙂

  1. Haha, ja det har du rätt i, såg inte jag innan du skrev 😛 Ha en härlig helg och fin Alla Hjärtans Dag!

 5. God eftermiddag!
  Bra bilder tagna av Celine! 😀
  Urk, mattor som inte kan tvättas i vatten….! Inte min melodi! ;P Vi har ju bara matta innanför dörren hemma och vi köper bara sådana som kan tvättas i maskin. Att vi inte har fler mattor i hemmet beror främst på allergiskäl, men också praktiska och hygieniska skäl. Hur fräscha är egentligen mattor under bord t.ex. och man inte tvättar den ofta, undrar jag? Men det kanske bara är jag som är så larvig? ;D ;D *garv*
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja Celine fick till bilderna riktigt bra!! Haha, ja egentligen r ju mattor just under matbord läbbigt, men man ligger ju int och slickar på dem heller. Lite skit rensra magen heter det ju, haha! Ha en härlig helg och fin Alla Hjärtans Dag! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..